Medimagazin logo

Hemşire Tuğba Kuşdemir kanseri yendi, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi hemşirelerinden Tuğba Kuşdemir (35) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Kaynak: AA
Hemşire Tuğba Kuşdemir kanseri yendi, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İki çocuk annesi olduğu öğrenilen 35 yaşındaki hemşire Tuğba Kuşdemir koronavirüse yenik düştü. Daha önce kanser tedavisi gören ve bu hastalığı yenip hastanedeki görevine yeniden başlayan Kuşdemir tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Atatürk Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybeden hemşire Tuğba Kuşdemir için hastanede tören düzenlendi. Tabutuna Türk bayrağı da konan Tuğba Kuşdemir'in cenaze törenine İl Sağlık Müdürü dr. Fevzi Yavuzyılmaz da katıldı. İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Atatürk Şehir Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Tuğba Kuşdemir vefat etmiştir. Personelimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sağlık camiamıza başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

hemsire
tugba kusdemir
koronavirus
Yorum (3)
Fatma
Kanser kronik bir hastalık değil midir idari izinli olması gerekmez miydi eğer çalışırken olduysa cok üzüldüm Allah rahmet eylesin
12
Cevapla
ebru
Allah mekanını cennet etsin meslektaşımın. Bende kanser hastası bir hemşireyim ama canla başla istiyerek calısıyorum. Devlete vefa borcumuz var.
2
Cevapla
ömerfaruk atay
Çok üzücü haber.Ailesine başsağlığı dilerim.Allah rahmet eylesin.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir