Medimagazin logo

İzmir'de dehşet: Sağlık memuru göğsünden vurularak hayatını kaybetti

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir hastanede görevli sağlık memuru, pansuman odasında tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu.
Kaynak: İHA
İzmir'de dehşet: Sağlık memuru göğsünden vurularak hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tekniker olarak görev yapan sağlık çalışanı Savaş Hamurçili, hastane içerisinde göğsünden vurulmuş şekilde bulundu. Hastanenin acil servisine kaldırılan sağlık çalışanı, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olay bugün saat 16.30 sıralarında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Polikliniğinde meydana geldi.

ddiaya göre pansuman odasından bir el silah sesi duyan vatandaşlar panikle durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hastanede teknisyen olarak görev yapan Savaş Hamurçili'yi (45) kanlar içerisinde yerde yatarken buldu.

Hamurçili, sağlık ekipleri tarafından hastanenin Acil Servis bölümüne kaldırıldı. Sağlık çalışanı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis geniş çaplı soruşturma başlattı

Hastanede göğsüne ateş edilmiş şekilde ölü bulunan Savaş Hamurçili'nin cansız bedeni savcının yaptığı incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

izmir
savas hamurcili
Yorum (2)
dr
Güvenlik zaafiyeti had safhada. Acilen önlem almak lazım. Giren çıkan belli değil. Ne önlem alınacak ? Onu da uzmanı bilir. En hafifinden bir X ray. Hiç olmazsa tabanca bıçak girmesin içeri. Geldiğimiz nokta bu...
26
Cevapla
Savaş
Hastane giriş kapısı adliye kapısı gibi olması lazım
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir