Medimagazin logo

İzmit'te görev yapan Işıl hemşire koronavirüse yenildi

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Işıl Dalgın, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Işıl hemşirenin koronavirüs aşısı yaptırmadığı öğrenildi.
Kaynak: DHA - Alişan KOYUNCU
İzmit'te görev yapan Işıl hemşire koronavirüse yenildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Seka Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşire Işıl Dalgın, bazı semptomların görülmesi üzerine koronavirüs testi yaptırdı. Testi pozitif çıkan ve tedavisine başlanan Işıl Dalgın, durumunun ağırlaşması nedeniyle hastaneye yatırıldı. Yaklaşık 15 gündür hastanede tedavi gören Işıl hemşire bugün öğleden sonra hayatını kaybetti. 10 aylık bir bebeği olan hemşirenin, koronavirüs aşısı yaptırmadığı öğrenildi. 

Kocaeli İl Sağlık Müdürü sosyal medya hesabından duyurdu 

Işıl hemşirenin hayatını kaybettiği haberini Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan sosyal medya hesabından duyurdu. Yaptığı açıklamada başsağlığı dileyen Pehlevan, “Değerli çalışma arkadaşımız, Seka Devlet Hastanesi eski sorumlu hemşiremiz Işıl Dalgın’ı kaybettik. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı. 

 

 

Gözyaşları ile uğurlandı

Işıl hemşirenin cenazesi, tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Dalgın'ın cenazesi, Yenikent İmam-ı Azam Caminde kılınan namazın ardından Derince Şehitlik Mezarlığında torağa verildi. Cenaze namazına Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan da katıldı. Cenaze namazında Dalgın'ın ailesi ve iş arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

 

 

i̇zmit seka devlet hastanesi
ışıl dargın
koronavirüs
Yorum (3)
drg1
Allah rahmet eylesin. Editörlerden vefatlarda aşı olmayanların belirtildiği gibi aşı olanların da belirtilmesini rica ederim.
15
Cevapla
Yaşar Bülent
2 sinovac + biontech veya 2 biontech aşısı olup ölen sağlık personeli yok,ölenlerin hepsi aşısız veya eksik aşılı.Kayıplarımıza Allah rahmet eylesin, hala aşı olmayanlara akıl fikir versin ..
10
Cevapla
Ö.Faruk Atay
Allah rahmet eylesin.Çok üzüldük.En büyük kayıpları sağlıkçılar verdi.Lütfen lütfen aşı olalım.Herkes 4 doz aşı olsun.Allerjisi romatolojik hastalığı v.b.olanlar tüm dozları inaktif aşı ile olabilirler.Bu bile en azından yoğun bakımdan korur diye düşünüyorum.Ölenlere rahmet,hastalara acil şifa diliyorum.Aşı kadar maske,mesafe ev el yıkamak ta önemlidir.Kalabalık ortama girecekseniz siperlik de takın.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir