Medimagazin logo

Melek hemşire, koronavirüsten hayatını kaybetti

ÇANKIRI'da, devlet hastanesinde hemşire olarak görev yapan, 2 çocuk annesi Melek Erciyez (45), koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.
Melek hemşire, koronavirüsten hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çankırı Devlet Hastanesi’nde çalışan hemşire Melek Erciyez, 4 Kasım'da koronavirüse yakalandı.

Görev yaptığı hastanede tedaviye alınan Erciyez, 10 Kasım'da sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma alındı. Erciyez, dün gece doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Evli ve 2 çocuk annesi Melek Erciyez, Çankırı'nın Eldivan ilçesinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

cankiri
melek erciyez
Yorum (2)
insan
Milyarlarca insanın üzerinden geçtiği bir dünyada yaşıyoruz. Ölümsüzlük iksirinin henüz keşfedilmediğini düşünürsek hepimiz öleceğiz. Belki bugün, belki elli yıl sonra, yani nefesimizin müsaade ettiği sürece yaşayacağız. Ama şunu unutmamak gerekir ki, nihai yurdumuz ahiret. İnsanların bu gerçeği iliklerine kadar hissetmelerine rağmen hala dünyayı bu derece sahiplenmesini anlamak güç. Ölüm haberlerine olan duyarsızlığımız, mezarlıkları gözden ırak mekânlara kaydırmamız hepsi dünyaya olan bağlılığımızın ve bağımlılığımızın bir neticesi. Varlık amacımızı dünyalıklar üzerine inşa ettiğimiz gerçeğin bir yüzüyse aynı dünyayı paylaşamadığımız gerçeğin diğer bir yüzü. Peki, biz insanlar Allah’ın sonsuz nimetlerini bize sunduğu dünyada neyi paylaşamıyoruz? İşte bu soru inşa ettiğimiz varlık amacımızın sadece dünya nimetleriyle sınırlı kalmadığı gerçeğini yüzümüze çarpıyor.
18
Cevapla
Dr Mutsuz
Kendisi yıllarını sağlık sektöründe emek emek harcamış başarılı bir hemşire, bir kızı dünya güzeli bir tıp öğrencisi, kardeşi sağlık çalışanı. Malesef sağlığa harcanan emeklerin karşılığını ne maddi ne manevi alamadığımız salgın günlerindeyiz. Tek motivasyonumuz vicdanımız. Sağlıklı kalırsak yakında o da tükenecek. Sadece Allah rahmet eylesin demek benim canımı bu kadar acıtıyorken, başkalarını acıtmıyor olmasına artık hayret etmiyorum. Sanırım vicdanımı tüketen bu umursamazlık.
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir