Medimagazin logo

Metrobüsteki şırıngalı hemşirenin cezası belli oldu

Ercan P., metrobüsle evine gittiği sırada hemşire Semra H.’nin şırıngalı saldırısına uğradı! Enjektör iğnesini silahtan sayan mahkeme, hemşireyi kasten yaralama suçundan 3 bin lira adli para cezasına çarptırdı!
Kaynak: TAKVİM
Metrobüsteki şırıngalı hemşirenin cezası belli oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da yaşayan olay 'Bu kadarına da pes' dedirtti. İddialara göre Ercan P., evine gitmek için metrobüse bindi. Yanına oturan hemşire Semra H., ise kendisini itekledi. Ercan P., kadına durumu sormak istedi. Ancak bu sırada Semra H.'nin çantasında bir şeyler aradığını fark etti. Çantasından bir anda şırınga çıkaran genç kadının bacağına iğne saplamasıyla da şoka girdi. Neye uğradığını şaşıran Ercan P., "Metrobüste AIDS bulaştıran kadın var" diye bağırdıktan sonra, iğneyi çıkarıp durumu sivil polislere bildirdi.

Yakalanan kadın, Ercan P.'nin sürekli hareket etmesine sinirlendiği için şırıngayı batırdığını söyledi. Hastaneye giden Ercan P. ise şırıngadan kendisine herhangi bir hastalık bulaşmadığının tespit edilmesini istedi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama sonrası iğnede bir hastalık olmadığı tespit edildi.

Mahkeme, Semra H.'yi 120 gün para cezasına çarptırdı. Enjektör iğnesini de silah kabul etti. Cezayı 180 gün para cezasına çevirdi. Semra H.'nin 3000 liralık para cezasının beş yıl süreyle denetim altında tutulmasına hükmetti

güncel
metrobüs
şırıngalı hemşire
Yorum (4)
Hasan Akdemir
Birileri ya oturmayı bilmiyor ya da konuşmayı . Tepkilerimizi akıl süzgecinden geçirdikten sonra göstersek boş yere canlar yanmaz.
25
Cevapla
bozeren
her türlü ceza kıytırık miktarda para cezasına çevrilip suçluların gerine gerine serbestçe dolaştıkları bir yer olmuş benim güzelim ülkem! vah halimize!
28
Cevapla
A
Turkiyede hukuk nerede yahu? Uyduruk para cezası verilmiş, o da ertelenmiş. Yahu bari para tahsil edilseydi de adalet birazcık olsun tahakkuk etseydi. Ama biz buna müstehakız. Hem müslümanız diyoruz hem de şeriat istemiyoruz.
17
Cevapla
Hakan
Eğer ki o erkek iğneyi batırmış olsaydı, kaç yıl yatacak ve kaç yıl daha ceza alacaktı tahmin edemiyorum. Adalet artık cinsiyete göre.
16
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir