Medimagazin logo

Önce doktoru tehdit etti, sonra pizza dağıtıp özür diledi

Gaziantep'te hastası tarafından şiddet uygulanan kadın doktor A.O. ile erkek hasta B.K, doktorun şikayetinin ardından arabulucular tarafından uzlaştırıldı. B.K., tehdit ettiği doktora ve İslahiye Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanlarına pizza dağıtarak, doktordan özür diledi
Kaynak: İHA
Önce doktoru tehdit etti, sonra pizza dağıtıp özür diledi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi Acil Servisinde görev yapan kadın doktor A.O. bir süre önce muayene konusunda hasta B.A ile tartıştı.

Doktor A.O.'nun Cumhuriyet Savcılığına dilekçe vererek, hasta B.K.'dan şikayetçi olması üzerine ise İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın hemen ardından ise dosya İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi. Uzlaştırmacı Firket Dağlı, taraflarla irtibata geçerek, anlaşmaları konusunda yoğun çaba harcadı. Doktor A.O., hastasının kendisinden ve sağlık çalışanlarından pizza dağıtarak özür dilemesi halinde şikayetinden vazgeçeceğini söyledi. Bunun üzerine sergilediği yanlış tutumun farkında olduğunu belirten B.A. isimli hasta, doktorun talebini kabul ettiğini ve hem sözlü olarak özür dileyeceği hem de pizza dağıtacağı sözünü verdi.

Uzlaşmanın sağlanmasının ardından doktor A.O. şikayetinden vazgeçerken, yargılanmaktan kurtulan hasta B.K. ise verdiği sözü tuttu. Elindeki pizza paketleri ile birlikte olayın yaşandığı hastanenin acil servisine giden B.K., doktor A.O. ve tüm sağlık çalışanlarından özür dileyerek, pizza dağıttı.

gaziantep
sikayetci
sorusturma
hasta
Yorum (4)
alper
uzlaştırma da bir tehdit unsuru olmuştur. cezası neyse verin geçin. durum dr un şikayetine bile bağlı olmasın. nedenine gelince, uzlaşmaya davet edilen doktor baskı altında kalıyor. uzlaşmaz ise sonradan karşı taraf başına bela olur diye uzlaşmak zorunda kalıyor.
37
Cevapla
murat akçacıoğlu
''Önce doktoru tehdit etti, sonra pizza dağıtıp özür diledi'' bu haber ''Önce hakimi/savcıyı tehdit etti, sonra pizza dağıtıp özür diledi'' bu şekilde yaşanabilir mi? bu ülkede. HAYIR. Neden Hayır? cevabı hekimlerin sorunlarının çözümü zaten.
8
Cevapla
ali
yav böyle şey olur mu? olabilir mi? nasıl olur?
2
Cevapla
dr alper
aynı olay mesela şahsıma hakaret etti, bütün meclise pizza ısmarladı şeklinde olur mu sizce?
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir