Medimagazin logo

Samsun'da 17 yaşındaki genç kız, su şişesiyle sağlık çalışanını darbetti: Olay anı kameralara yansıdı

Samsun'da Edanur Ç. (17), annesiyle birlikte geldiği hastanede, tartıştığı sağlık çalışanı Nurhan Y.'yi su şişesiyle başına vurup darbetti. Kaşı açılan Nurhan Y. tedaviye alınırken, Edanur Ç. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı
Kaynak: DHA
Samsun'da 17 yaşındaki genç kız, su şişesiyle sağlık çalışanını darbetti: Olay anı kameralara yansıdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SAMSUN-Olay, saat 11.30 sıralarında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Annesi Filiz Ç. ile birlikte hastaneye giden Edanur Ç. ile sağlık çalışanı Nurhan Y. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Edanur Ç., Nurhan Y.’nin başına su şişeyle vurup, darbetti. Hastane polisi Edanur Ç.'yi gözaltına aldı. Kaşı açılan Nurhan Y. ise aynı hastanede tedaviye alındı.

Edanur Ç., ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘SU ŞİŞESİYLE VURDU, YUMRUK ATTI’

Olaya tanık olan sağlık çalışanı Mahir Karaca, şöyle konuştu:

“Bir hasta gelmişti ve o sırada bir hastamızın kızı da buradaydı. Sekreter arkadaşımız da lavaboya gitmişti. Burada bulunan diğer arkadaşımız ise sekreterin geleceğini söyledi. Daha sonra kız, görevli arkadaşımıza hareket etti ve arkadaşımız da terbiyeli olmasını söyledi. Ardından tartışma devam etti, ben de buradaydım ve sessiz olmasını söyledim.

Arkadaşımız, masadan kalktı ve kız, masada bulunan su şişesini arkadaşımızın kafasına vurdu. Daha sonra da darbetmeye başladı ve yumruk attı, ben de hemen müdahale ettim. Arkadaşımızın kaşı açılmıştı, hemen travma bölümüne gönderildi.” 

samsun egitim ve arastirma hastanesi
hastane polisi
Yorum (6)
uzamn
Maşallah yeni nesil gümbür gümbür geliyor. İşte geleceğimizi ülkeyi emanet edeceğimiz çocuklar. Yetişen yeni nesil, ne yapsın ne gördüyse onu yapıyor, nasıl empoze edildiyse nasıl yönlendirildiyse onu yapıyor.
43
Cevapla
m d
herkeste bir hadsizlik, kendini beğenmişlik, kanaatsizlik, kadına ayrı gaz erkeğe ayrı gaz veriyorlar, sonuç şiddet, toplum bu kadar kendini beğenmişliği hakediyor mu acaba
57
Cevapla
Fzt. Mustafa P.
Sonra bu kızın babası gelecek kızının bu hareketinden utanarak sağlık çalışanından efendice özür dileyecek. Çalışansa şunu düşünecek: Şimdi bu genç kız ceza alırsa alacağı ceza onun sicili yönüyle gelecekteki hayatını kaydırabilir 17 yaşında aklı başında değil hayatı mahvolabilir endişesiyle şikayetini geri alacaktır 3-5 gün sonra. Niye böyle düşünüyorum biliyor musun? Bu güne kadar çalıştığım tüm hastanelerde tanıdığım tüm sağlık çalışanları bu karakterde ve bu kafada insanlardı. Son olarak Her ne kadar maaşımdan, ücretlerden , özlük haklarımdan şikayet etsemde sağlık sınıfında aranızda hizmet üretmeye çalışmak hayatımda evliliğimden ve çocuklarımdan özge yapabildiğim en güzel şey gibi geliyor bana..
7
Cevapla
DR
Cezayı ben keserim anlayışı bu... Vahim sonuçları olabilir. Hemen önlem alınmalı. Sağlıkta şiddet TCK kapsamına dahil edilmeli.
14
Cevapla
hakan
Kız haklı, kadın üzerine yürüyor sonrada sowh yapıyor kendini yere atıyor çok üzüldüm kızı bırakı verin kendini savunuyor
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir