Medimagazin logo

Silahlı saldırıda yaralanan doktor taburcu oldu

Kayseri'nin Develi ilçesinde iş çıkışı uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Mehmet Göçer’in silahlı saldırısında ayağından yaralanan Nöroloji Uzmanı Dr. Erdal Kurt (34), taburcu oldu.
Kaynak: DHA - Olcay DÜZGÜN
Silahlı saldırıda yaralanan doktor taburcu oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, önceki gün saat 16.30 sıralarında Develi ilçesi Camiicedit Mahallesi'nde meydana geldi. Develi Devlet Hastanesi'nde nöroloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Erdal Kurt, iş çıkışı evine doğru yürürken, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Mehmet Göçer’in tabancalı saldırısına uğradı. Dr. Kurt ayağından yaralandı. Dr. Kurt, kaçmaya çalışan şüpheliyi yakalayıp, etkisiz hale getirdi, ihbar üzerine gelen polis ekiplerine teslim etti.

Ambulansla Develi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dr. Kurt, buradan da Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Dr. Erdal Kurt, iki günlük tedavisinin ardından taburcu edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede mahkemeye çıkarılan Mehmet Göçer, tutuklanarak Bünyan Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

kayseri
develi
nöroloji uzmanı
silahlı saldırı
taburcu
Yorum (2)
dr
Hekimlik güvenlik açısından en riskli meslek haline geldi. Askerin polisin hiç olmazsa silahı var. Hekim işin bu yönüyle de korumasız bir durumda. Sağlıkçılar hergün yüzlerce binlerce tehdit alıyor, çoğuna iş uzamasın diye ses çıkarmıyor, ama sağlık magandası bazen işi sonuna kadar götürüyor. Artık hangi talihsiz meslektaşın başına gelirse...
10
Cevapla
Betül
Tabipler Birliği saldırıyı kınadı mı? Bir açıklama yaptı da ben mi duymadım? Yoksa doktora saldırı artık günlük rutin hale geldi de kimse sallamıyor mu? Yazıklar olsun
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir