Medimagazin logo

Promosyonda bir rekor haberi de İzmir'den: 5 yıllık banka promosyonu olarak 6 bin 852 TL ödenecek

Sağlık-Sen İzmir'de özel bir bankayla ses getirecek bir sözleşmeye imza attı. Buna göre 24 bin sağlık çalışanına 5 yıllık banka promosyonu olarak 6 bin 852 TL ödenecek. Çalışanlar maaşlarını 5 yıl boyunca aynı bankadan alacak bunun karşılığında da hesaplarına 6 bin 852 TL yatacak.
Promosyonda bir rekor haberi de İzmir'den: 5 yıllık banka promosyonu olarak 6 bin 852 TL ödenecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir'in sağlık alanında yetkili sendikası Sağlık-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, 5 yıllık banka promosyon sözleşmesinin rekor bir tutarla gerçekleştiğini iddia ederek, “Türkiye genelinde rekor bir tutara imza attık; yapılan ihale sonucu 24 bin 125 sağlık çalışanımızın hesabına 15 Şubat'ta 6 bin 852 TL yatacaktır” dedi.

Sağlık çalışanlarının 5 yıllık süreç için alacağı maaş promosyonu tutarı belirlendi. Görüşmelere İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, Destek Hizmetleri Başkanı Engin Basmacı ve sağlık çalışanlarını temsilen Sağlık-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım katıldı.

‘TÜRKİYE GENELİNDE REKOR BİR TUTAR’
İhaleyi en yüksek promosyon tutarı Yapı Kredi Bankası aldı. Sağlık çalışanlarına müjdeyi veren Başkan Özgür Yıldırım, Türkiye genelinde rekor bir tutara imza attıklarını ifade etti.

Yıldırım, “İhaleyi 6 bin 852 tutar ile Yapı Kredi Bankası almıştır. 15 Şubat'ta 24 bin 125 sağlık çalışanımızın hesabına tek seferde yatırılacak olan tutar herkese hayırlı olsun” diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde sağlık çalışanlarına farklı alanlarda da müjde vereceklerini belirten Yıldırım, “Sağlık sektöründe emek veren, hizmet üreten arkadaşlarımız nasıl ki zaman ve mekan gözetmeden çalışıyorlarsa bizler de onların hakkını savunmak, refahını artırmak için aynı doğrultuda çalışıyoruz. Çalışmaya devam ediyoruz. Genel merkezimizin de katkı ve destekleriyle önümüzdeki günlerde tüm sağlık çalışanlarımıza farklı alanlarda da müjdeler vermek hedef ve gayretindeyiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

izmir
promosyon
Yorum (3)
Rekora
Her sözleşme imzalayan rekor diyerek açıklama yapıyor.Farkındamısınız sözleşme süreleri uzuyor eskiden 2 veya 3 yıllık yapılırdı 5 yıllık sözleşme yapılmış. Promosyonu bir kenara bırakın yaptığınız veya yapamadığınız toplu sözleşmelerden maaşlara aldığınız zamlardan bahsedin onlarda bırak rekoru geriye gidiyor her geçen yıl. Tabi bu arada bu sendikanın genel başkanının basına yansıyan 26 bin TL maaşını (yalansa maaş bordrosunu bekliyoruz örneğin KESK-SES yayınladı devlette ne maaş alıyorlarsa sendikadada aynı maaşı alıyorlar) ve 800 bin TL lüks aracınıda unutmamak lazım.
31
Cevapla
Serkan Yılmaz
Bize de 15 şubatta yatacak dediler hala yatmadı inanmayın her şeye
0
Cevapla
Ayfer Akyağcı
Sevinmeyin istifa ettiğim için geri istediler. 5 yıl içinde istifa ederseniz geri isteyecekler. Boktan bi anlaşma yani
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir