Medimagazin logo

Sağlık-Sen’den Bakan Koca’ya Ziyaret

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.
Sağlık-Sen’den Bakan Koca’ya Ziyaret
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA-Ziyarette Sağlık Bakanı Koca’ya sağlık çalışanlarının başlıca sorunlarını ileten Genel Başkan Durmuş, başta döner sermaye sistemindeki adaletsizlikler olmak üzere, icap nöbetlerinde yaşanan sorunlar, yardımcı hizmetler sınıfında çalışanların genel idare hizmetler sınıfına geçirilmesi, personel istihdamı ve sağlıkta şiddet konularına değindi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’da çalışanların sorunlarını iyi bildiklerini ve bu sorunların en aza indirgenmesi için çalıştıklarını belirterek, sağlık çalışanlarının memnuniyetinin önemli olduğunu, bu durumun verilen hizmetlere, dolayısıyla halka da olumlu yansıyacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ziyaretlerinden dolayı Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri Bakan Koca’yı ziyaretin ardından Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i de makamında ziyaret etti.

sağlık-sen
semih durmuş
sağlık bakanı
Yorum (1)
MELEK YILMAZ
4b li hemşirelerin durumu ne olacak .Bizden sonra atanan 4+2 hemşire arkadaşlar 3+1 oldu bu haksızlık değilmi.Lütfen bu konuyada el atarmısınız.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir