Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı 56 bin personel alımı kesin tarihi belli oldu! İlk atama ne zaman?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, 2018 yılında 56 bin personel alımı yapılacağını belirtmişti. Bunun üzerine MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, ilk alımların yapılacağı tarihi açıkladı. Peki Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere alımları yapılacak 56 bin personelin atamaları ne zaman yapılacak?
Kaynak: Haber7
Sağlık Bakanlığı 56 bin personel alımı kesin tarihi belli oldu! İlk atama ne zaman?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, TBMM’de yaptığı konuşmasında 2018 yılı içerisinde Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 56 bin personel alımı yapılacağını belirtmişti. Bu açıklama üzerine bütün gözler Sağlık Bakanlığı’ndan gelecek açıklamalara çevrildi. Konuyla alakalı MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul tarafından Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 56 bin personel alımına ilişkin ilk atama tarihinin ne zaman olacağını açıkladı. Peki 56 bin sağlık personeli için ilk atamalar ne zaman?

İLK ATAMALAR NE ZAMAN?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, 2018 yılında 56 bin personel alımı yapılacağını belirtmişti. Konuyla alakalı MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, Sağlık Bakanı Demircan ile görüşmelerin yapıldığını ve ilk atamaların Mart ayı içerisinde yapılmasının planlandığını belirtti. Buna göre Sağlık Bakanlığı 2018 yılı sonlarına kadar toplamda 56 bin personel alımını dönem dönem yapacak.

atama
sağlık bakanlığı
Yorum (2)
saglık
tıbbi sekreterler olarak yıllarca mağdur olduk.bu yıgılmanın önüne geçilsin.hizmet alımında yüksek rakam verilsin.
20
Cevapla
Büşra baştuğ
Ben böyle bir sistem görmedim madem 128 önlisans mezunu alacaksın atayacağın kadar insanı okut . Kpss denen sınava o kadar insanı al . Herkes bir umut bekliyor karşımıza çıkan rakam 128 sizce bu adalet mi . Ben esnaf kızıyım ve ikizimle aynı bölümü okuduk yokluk içinde. Iki kez kpss ye girdik dersaneye yazıldık 83 puan aldım ikizim 84 ama atanma gibi bir umudumuz artk yok bizi bu duruma düşürenler utansın. Gazı üniversitesi mezunuyum alışveriş merkezinde halı mağazasında çalışıyorum. Özel şirketlerde bile mesleğimizi dame ettiremedik torpili olanlar bizden önde ilerlerdi çünkü. Cv hazırlamaktan ve geri donulmeyecegini bile bile cv yı dağıtmaktan ben biktim duyun artık sesimizi sadece insan olan hemşireler değil bizde insaniz bizimde umurlarımız var .bir-çok yerde radyoloji teknikeri az sayıda bunu görerek aldığınız sağlık memuru sayısı çok gülünç
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir