Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı aşı eğitimi verecek

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'de kurulacak tesislerde aşı geliştirme, araştırma ve üretim basamaklarının her aşamasında görev yapabilecek personel yetiştirilmesi amacıyla belirlenen şartları taşıyan kişilere bir ay teorik ve uygulamalı eğitim verileceğini açıkladı.
Kaynak: Milliyet
Sağlık Bakanlığı aşı eğitimi verecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Milliyet'ten Aykut Yılmaz'ın haberine göre: Bakanlıktan yapılan duyuruda, "Biyolog, laboratuvar teknisyeni, eczacı, kimyager, veteriner hekim, tıbbi farmakolog ve hekim olup, hayvan deneylerine hakim, hücre kültürü testlerine hakim, fermantasyon ve saflaştırma konularına haiz, çalışma konusunda istekli, yetiştirilmek üzere, yeni mezun, laboratuvar analizlerine hakim kişiler, özgeçmiş formunu doldurarak 15 Ekim tarihi mesai bitimine kadar hsgm.tibbilojistik@saglik.gov.tr adresine müracaat edebilirler.

Adayların başvuruları komisyon tarafından değerlendirilerek uygun görülenler sözlü ve yazılı mülakat için davet edilecektir. Başarılı olanlar en geç bir hafta içerisinde eğitime başlayacaktır. Eğitim süresi bir ay olacaktır. Kadrosunun bulunduğu kurumca görevlendirme yapılacaktır" denildi.

asi
biyolog
laboratuvar teknisyeni
eczaci
kimyager
veteriner hekim
tibbi farmakolog
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir