Medimagazin logo

Sosyal medyadan ilaç soranlara isyan etti: 'Hiçbir hekim fotoğraftan teşhis koymaz'

Aydın Veterinerler Odası Başkanı Cemil Şahin, kendisine sosyal medya üzerinden ulaşarak ‘evcil hayvanımın rahatsızlığı için hangi ilacı kullanmalıyım?’ diye soranlara sert çıktı.
Kaynak: İHA
Sosyal medyadan ilaç soranlara isyan etti: 'Hiçbir hekim fotoğraftan teşhis koymaz'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Aydın Veterinerler Odası Başkanı Cemil Şahin, evcil hayvanı rahatsızlanan vatandaşların zaman geçirmeden veterinere başvurmaları gerektiğini söyledi. Hiçbir hekimin fotoğraftan teşhis koymayacağını kaydeden Şahin, kendisine sosyal medya üzerinden ulaşarak ilaç soranları da eleştirdi. 

“Muayenesiz tedavi fayda sağlamaz, zarar verir” 

Evcil hayvan sahiplerini uyaran Şahin sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında “Evcil hayvanının fotoğrafını DM’den atarak bu hastalık nedir? Hangi ilacı kullanalım? Gibi mesajlar geldiğinde okumadan silip engelliyorum bilginiz olsun. Evcil hayvanınız hastaysa zaman kaybetmeden veteriner hekiminize götürün. Hiçbir hekim fotoğraftan teşhis koymaz, ilaç önermez. Muayenesiz tedavi fayda sağlamaz, zarar verin” ifadelerini kullandı. 

veteriner
hekim
cemil şahin
aydın veterinerler odası
Yorum (1)
Yunus Emre Baran
Buradaki yorumlardan değil ama bu haberde yazılanlardan sorumlusunuz. Size tavsiyem öncelikle haberini yaptığınız mesleğin, o mesleğe ait odanın adının nasıl yazıldığını araştırın sonra bunu yazıya dökün. 1 Veteriner değil Veteriner Hekim 2 Veterinerler Odası değil Veteriner Hekimler Odası Gerekli düzeltmeyi yapacağınıza inancım tamdır. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir