Medimagazin logo

Veteriner hekimler sorunlarını masaya yatırıyor: İlk toplantı 12-13 Temmuz

TÜRK Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi, Veteriner Hekimlerin sorunlarının ve mesleki teknik konuların ele alınması amacıyla Bölge Toplantıları'na başlıyor. İlk toplantının 12-13 Temmuz tarihlerinde Samsun’da yapılacağı bildirildi
Kaynak: DHA
Veteriner hekimler sorunlarını masaya yatırıyor: İlk toplantı 12-13 Temmuz
ARŞİV
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Toplantılar hakkında yazılı bir açıklama yapan TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, ilk toplantıya; Samsun, Kastamonu, Ankara, Ordu, Giresun, Trabzon, Sakarya Amasya, Tokat, Çorum, Zonguldak, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Sivas, Yozgat, Kırşehir ve Kars Bölge ve il oda başkanlıklarının katılacağını söyledi. Ali Eroğlu toplantıda; hayvan sağlığı, refahı, ıslah ve beslenmesi,  hayvancılık desteklemeleri, canlı hayvan ve et ithalatı ve kamu yapılanması gibi sektörü yakından ilgilendiren çeşitli konular ele alınacağını belirtti.

Ali Eroğlu, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan hareketleri, hayvan hastalıkları, zoonoz hastalıklar, veteriner halk sağlığı, gıda güvenliği ve çevre sağlığı gibi hususlar görüşüleceğini de söyledi. Başkan Ali Eroğlu, “Toplantılarımızda, veteriner hekimliğin sorunları ve çözüm önerileri konusunda Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi ve oda başkanlıklarımızın gerçekleştireceği faaliyetler ve yol haritamız değerlendirilecek” dedi.

veteriner hekim
ali eroğlu
türk veteriner hekimleri birliği
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir