Medimagazin logo

Acı haber: İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğu depremde yaşamını yitirdi

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Tabip odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğu, enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi.
Acı haber: İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğu depremde yaşamını yitirdi
İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel'in eşi ile kızı Dila ve oğlunun cesetleri çıkarıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir'in Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Seferihisar’ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir’de bazı binaların yıkıldığı, çok sayıda binada da hasar oluştuğu belirtildi. AFAD, depremde 1'i boğulma olmak üzere 12 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. 522 kişinin yaralandığı bildirildi. 

Manavkuyu semtinde çöken binadan, Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel'in eşi ile kızı Dila ve oğlunun cesetleri çıkarıldı. 

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Yüksel'in eşi ve iki çocuğunun yaşamını yitirdiği sosyal medyadan şöyle duyurdu: 

"Bugün meydana gelen depremde İzmir Tabip Odası genel sekreteri arkadaşımızın Eşi ve 2 çocuğunu yitirdiğimizi üzüntü ile öğrendik. Acımız tarifsiz. Hepimizin başı sağolsun. Depremde yakınlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı ve sabır, yaralananlara iyilik diliyoruz."

izmir depremi
Yorum (3)
Kalbimiz
Acı haberi Twitter'dan paylaşan İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Fatih Güldal, "Sevgili dostlar İzmir'de enkaz altında kalan öğrencimiz Ege Ilgaz'ımızı, kardeşini ve annesini maalesef kaybettik. Allah mekanlarını cennet etsin. Babasına sabırlar diliyorum. 3 kişiyi kaybetmek çok zor. Rabbim ona güç kuvvet versin. İEL camiasının başı sağolsun" dedi. Öte yandan 10. sınf öğrencisi Ege Ilgaz Yüksel'in aynı zamanda üstün zekalı çocukların kayıtlı olduğu Bilim Sanat Merkezi öğrencisi olduğu öğrenildi.
7
Cevapla
Muammer canik
Kelimeler anlamsız ve yetersiz.
4
Cevapla
Semra
Allah rahmet eylesin , nur içinde yatsınlar. Kaç can gitti. Kaybın ardından kalan içinse çok zor bir acıyla devam edecek , rabbim sabır versin. Kaybın ardından gün güneş mevsimler sokaklar hiçbir şey aynı olmuyor, bir yarısı bu dünyada ,bir yarısı öbür , anıların keşkelerin göz yaşlarının içini acıttığı bir hayat işte ... Ben annemi ve babamı kaybettikten sonra hissettiklrimle böyleyim ,empati yaptım ...
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir