Medimagazin logo

Malatya'da 21 kişi gözaltına alındı, 8 doktor ise kayıp

Malatya merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında doktor ve sağlık görevlilerinin bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.
Malatya'da 21 kişi gözaltına alındı, 8 doktor ise kayıp
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Malatya merkezli Denizli, Ankara, Antalya ve Isparta'da 29 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Ekipler, hakkında yakalama kararı verilen 29 kişiden aralarında doktor ve sağlık görevlilerinin bulunduğu 21 kişiyi gözaltına alındı.

Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Hakkında gözaltı kararı bulunan 8 şüpheli doktorun ise adreslerinde bulunamadığı öğrenildi.

fetö
malatya
doktor
sağlık çalışanı
Yorum (1)
Frankie Bellevan
Şerefsiz Fetocular.. Yıllarca Milletimizin ve pek çok Masum insanın kanına az girmediler.. Hepsi de kuzu postuna bürünmüş kurtlar.. Bu adamlarda biraz haysiyet olsa " İhanet Çetesine " neden girdiklerini ( Kişisel Menfaat ) ve bildiklerinin tümünü anlatırlar.. Şu an Milletimize ve Devletimize en büyük tehdit bu " Şebeke..." Bunlara karşı en büyük mücadeleyi de Sayın Cumhurbaşkanımız Milletle beraber tek başına veriyor.. Allah yardımcısı olsun...
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir