Medimagazin logo

Sağlık-Sen üyelerine yüksek lisans imkanı

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, Beykent Üniversitesi ile imzaladıkları protokol çerçevesinde üyelerine yüksek lisans yapma imkanı sağlayacaklarını söyledi
Kaynak: İHA
Sağlık-Sen üyelerine yüksek lisans imkanı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Beykent Üniversitesi ile protokol imzalayan Sağlık-Sen Bursa Şubesi, üyelerine yüksek lisans yapma imkanı sağladı.
Sağlık-Sen Bursa Şubesi ile Beykent Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde sendika üyelerine yönelik yüksek lisans eğitim programı başladı. Yaklaşık 100 üyenin başvurduğu eğitim programında hafta içi mesai saati sonrasında 1 gün ve hafta sonu 1 gün dersler örgün olarak sunulacak,. 'Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi' alanında yapılacak olan kurslar sayesinde üyelerin yüksek lisans yapmalarının sağlandığını söyleyen Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, eğitimlerin bir yıl süreceğini dile getirdi.


Derslerin şubat ayında başlayacağını söyleyen Bedir, yüksek lisansın tezli ve tezsiz olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacağını vurguladı. Beykent Üniversitesi görevlileri tarafından verilecek eğitimlerle üyelerin eğitim ihtiyaçlarının giderildiğini kaydeden Bedir, "Üyelerimizin kişisel becerilerinin gelişmesini istiyoruz. Yüksek lisans konusunda talepler geldi. Biz de bu açıdan Beykent Üniversitesi ile bir protokol imzaladık. Bu tür sosyal hizmetlerimiz devam edecek" dedi.
Bedir ile Beykent Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Fikret Gergin, yüksek lisans programı için protokol imzaladı.

sağlık-sen
üyelerine
yüksek
lisans
imkanı
Yorum (2)
Boş İşler
Açıköğretimden önlisans tamamla,açıköğretimden lisans tamamla,anlaşmalı bir üniversiteden yüksek lisansını tamamla...Oooo sağlık çalışanları ne kadar bilgili ve eğitim seviyesi yüksek bir grup oldu.Tebrik ederim.
0
Cevapla
taner
Boşunuza paranızı yatırıp yüksek lisans yapacam diye kandırılmayın.Hiçbir işe yaramıyor.Maaşın artmaz,çalıştığın yerde lise mezunu ile aynı statüde çalıştırılırsın.Zamanında aldıkta neye yaradı,paranızı çöpe atmayın.Bunlar sadece sendikalrın kandırmacası,kandırılıp enayi yerine konmayın,bizden uyarması....
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir