Medimagazin logo

Aile Hekimliği pozisyonlarına, tercih alımı ve yerleştirme işlemi yapılacak

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Düzce Merkez Kalıcı Konutlar ve Gölyaka ilçesinde bulunan aile hekimliği birimlerine tercih alımı yapılacak.
Aile Hekimliği pozisyonlarına, tercih alımı ve yerleştirme işlemi yapılacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

DÜZCE (İHA) - Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Düzce Merkez Kalıcı Konutlar ve Gölyaka ilçesinde bulunan aile hekimliği birimlerine tercih alımı yapılacak.

Düzce Merkez Kalıcı Konutlar 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ile Gölyaka Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimliği Birimleri Aile Hekimliği pozisyonlarına, tercih alımı ve yerleştirme işlemi yapılacak. Tercih alımı ve yerleştirme işlemi, 24 Mart 2007 tarih ve 26472 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Aile Hekimliği Pilot İl Uygulamasında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" hükümlerine göre gerçekleştirilecek.

Tercih alımı 12 Haziran 2008 Perşembe günü saat 16.00'da İl Sağlık Müdürlüğü eğitim salonunda yapılacak.
İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, başvuruların 27 Mayıs tarihi itibariyle başladığını ve 06 Haziran tarihine kadar devam edeceğini belirterek, başvuruların İl Sağlık Müdürlüğü Aile Hekimliği Şubesi'nde olacak şekilde başvuru formu doldurularak yapılacağını söyledi.

İlter ayrıca, "Başvuru formu doldurmayanların müracaatları kabul edilmeyecek. Tercih alımına ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hekimler de başvuruda bulunabilir. Tercihte bulunacak hekimlerin tercih alımının yapılacağı tarih ve saatte bizzat salonda bulunmaları gerekmektedir. Aile Hekimi olarak yerleşen hekimlerin yeni görev yerlerine başlama tarihleri 15 Haziran 2008 olacaktır. İlimiz diğer kamu kurumlarından müracaatta bulunacak hekimlerin 06 Haziran 2008 tarihine kadar kurumlarından muvafakatnamelerini almaları gerekmektedir. Hizmet puanına itirazı olan hekimlerin tercih alımına kadar hizmet puanları güncellenmediği takdirde tercih sıralamasında mevcut hizmet puanları kullanılacaktır. Tercih alım ilanı Müdürlüğümüz Internet sayfasından ilan edildiği tarih itibarıyla tebliğ yerine geçerlidir" dedi.

aile
hekimliği
pozisyonlarına
tercih
alımı
ve
yerleştirme
işlemi
yapılacak
Yorum (1)
arzu bulut
2000 mezunu 1981 doğumluyum rizeliyim 9 yldır özel hastanede çalışmaktayım ameliyathane hemş.aile hekimliliğine hemşire olarak başlamak istiyorum.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir