Medimagazin logo

Balıkesir'e tıp fakültesi

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) bünyesinde kurulması kararlaştırılan tıp fakültesiyle ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü
Balıkesir'e tıp fakültesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
BALIKESİR (İHA) - AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) bünyesinde kurulması kararlaştırılan tıp fakültesiyle ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.

Milletvekili İsmail Özgün, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rektör ile tıp fakültesi hakkında görüşen İsmail Özgün, kampüs alanında inşaatı devam eden tıp fakültesine ait geçici hastane binası ile uygulamalı otelcilik ve sosyal tesislere ait binaların inşaatları, Bandırma Kampüsü inşaatı ve Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi inşaatı hakkında bilgiler aldı.

Özgün, 72 yataklı uygulamalı otel ile içinde konferans salonları, kongre merkezi ve sosyal donatıların yer aldığı binalardaki incelemelerin ardından rektöre çalışmaları için teşekkür etti. Milletvekili Özgün, "Balıkesir Üniversitesi'nin bünyesinde faaliyet gösterecek olan tıp fakültesi ve diğer binaların tamamlanmasıyla hastalarımız çevre illere gitmek zorunda kalmayacak. Ayrıca ilimiz ekonomisine de katkıda bulunacaktır" dedi.
balıkesir'e
tıp
fakültesi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir