Medimagazin logo

"Adil bir döner sermaye dağıtımı yapılmaması nedeniyle personelin yüzde 80'i tayin dilekçesi verdi"

Sağlık-Sen Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Erdal Bolatçı, Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde görevli sağlık personeline ''adaletli bir döner sermaye dağıtımı yapılması gerektiğini'' söyledi
"Adil bir döner sermaye dağıtımı yapılmaması nedeniyle personelin yüzde 80'i tayin dilekçesi verdi"
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA (A.A) - Sağlık-Sen Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Erdal Bolatçı, Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde görevli sağlık personeline ''adaletli bir döner sermaye dağıtımı yapılması gerektiğini'' söyledi.

Bolatçı, hastane önünde yaptığı açıklamada, yeterli hekim bulunmaması ve sağlık personelinin idari işlerde çalıştırılması gibi nedenlerle burada görev yapanların döner sermaye gelirlerinin diğer kurumlarda görev yapanlarınkine oranla çok düşük olduğunu söyledi.

Hastane çalışanlarına ''adaletli bir döner sermaye dağıtımı yapılmaması nedeniyle 80 dolayındaki personelin tayin dilekçesi verdiğini'' öne süren Bolatçı, ''Hastanedeki personele adaletli bir döner sermaye dağıtımı yapılmalıdır. Bunun için de hekim ataması yapılmalı ya da sağlık personeline Ankara ortalaması dikkate alınarak performans ödenmelidir'' diye konuştu.

Erdal Bolatçı, 150 yataklı ve tam teşekküllü hastanenin sahip olduğu potansiyelin yeterince iyi değerlendirilmediğini, Sağlık Bakanlığı yetkililerine ilettikleri sorunlarına çözüm beklediklerini kaydetti.

"adil
bir
döner
sermaye
dağıtımı
yapılmaması
nedeniyle
personelin
yüzde
80'i
tayin
dilekçesi
verdi"
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir