Medimagazin logo

Karabük sağlıkta iddialı

Karabük Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nurullah Soyhan, sağlık alanında iddialı ve her türlü teknik donanıma sahip olduklarını söyledi.
Karabük sağlıkta iddialı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Karabük Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nurullah Soyhan, sağlık alanında iddialı ve her türlü teknik donanıma sahip olduklarını söyledi.


Dr. Nurullah Soyhan, makamında düzenlediği basın toplantısında, hastanenin teknik donanımı için alınan ASSR-ABR Cihazı ve Kalibrasyon Merkezi hakkında bilgi vererek, yapılan yeniliklerin devam edeceğini belirtti.
Hastanede ekonomik amaçlı bir işletme zihniyeti taşımadıklarını ve sadece Allah'ın rızasını kazanmak için çalıştıklarını önemle vurgulayan Soyhan, "Biz hastaneyi sosyal bir sistem olarak görüyoruz. Burasını halkın malı olarak kabul ediyoruz. Biz de halkın malında, halka hizmet eden bireyler olarak kendimizi görüyoruz. Bizim düşüncemiz, felsefemiz budur. Bizim felsefemizin bu olduğunu en iyi bilen hastalarımızdır. Çok zor koşullarda dahi hastalarımız bize sadık kalmışlardır, bizi terk etmemişlerdir. Onun için biz hastalarımıza ne yaparsak yapalım, onların bizim üzerimizdeki haklarını ödeyemeyiz" dedi.

Hastanenin mekan sıkıntısının çok büyük boyutta olduğunu dikkat çeken Soyhan, "Buna rağmen zor koşullarda da olsa hastalarımız bizi terk etmiyor ve ter etmeyeceklerdir de. Çünkü Karabük Devlet Hastanesi onları kendilerinden bir parça olarak kabul ediyor. Bizler de onları müşteri olarak görmüyoruz. Burada müşteri memnuniyetinden de bahsetmiyoruz. Biz hastalarımızın rızasından bahsediyoruz. Buranın sahibi hastalardır, halkımızdır. Bizler insana hizmet veren bireyleriz. Biz böyle düşündüğümüz ve felsefemizi de bunun üzerine oluşturduğumuz için hastalarımız da bizi terk etmiyorlar. İşin sırrı budur. Karabük kamuoyunda bu merak ediliyor ve, 'Karabük Devlet Hastanesi çok sıkıntılıdır, çok problemlidir. İnsanlar orada saatlerce muayene olabilmek için bekliyorlar, ama başka kurumları tercih etmiyorlar. Özellikle Karabük Devlet Hastanesini tercih ediyorlar' deniyor. Hastalarımız işte bu nedenle bizi tercih ediyorlar. Biz hizmetlerimizde de bunu yapıyoruz. Yani hastalarımızın sağlıkla ilgili olan ihtiyaçları ne ise, beklentileri ne ise onları iyi algılamaya, tespit etmeye ve yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim işletmemizin hasta sadakati ile ilgili sırrı budur" diye konuştu.

Hastane olarak hep ilkleri yapmaya çalıştıklarını ifade eden Soyhan, "Hastalarımızın sıkıntılarını çözebilecek, onlara verdiğimiz hizmetin kalitesini en mükemmel hale getirebilecek yatırımları yapmaya çalışıyoruz. Elbette ki burası bir işletmedir, ama kesinlikle ekonomik amaçlı bir yatırımımız söz konusu değildir" dedi.

ASSR-ABR (Uyarılmış Potansiyeller) cihazı hakkında da bilgiler veren Karabük Devlet Hastanesi Başhekimi Nurullah Soyhan, "Odyometri dediğimiz işlemi bütün hastalarda yapma imkanı olmadığı için ASSR-ABR cihazı aldık. ASSR-ABR Cihazı yeni doğan bebeklerde işitme azlığının düzeyini tespit ediyor ve bunu tesbit ettikten sonra gerekiyorsa 6 aydan önce işitme cihazı veriliyor. Bu işitme cihazı ile o bebeklere konuşma yeteneğini kazandırıyorsunuz ve dolayısı ile onu topluma ve yaşama kazandırıyorsunuz. Kalibrasyon merkezi de kuruldu. Bu cihaz ile hastanede bulunan tıbbi cihazların kalibrasyonunu yapacağız" şeklinde konuştu. İHA-Karabük
karabük
sağlıkta
iddialı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir