Medimagazin logo

SGK'nın tanıtım filminde yer almayınca kızdı

<p> Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu üyeliği tehlikeye girdiğine yönelik iddialar bulunan Kamu-Sen Başkanı Bircan Akyıldız, SGK&#39;nın hazırladığı tanıtım filminde yer almayınca kızdı</p>
SGK'nın tanıtım filminde yer almayınca kızdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA(CİHAN)- Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu üyeliği tehlikeye girdiğine yönelik iddialar bulunan Kamu-Sen Başkanı Bircan Akyıldız, SGK'nın hazırladığı tanıtım filminde yer almayınca kızdı.

Akyıldız, "Üzülerek ifade edeyim 10 kişilik yönetim kurulundan 9 kişi görüntüye sığmış bir kişi sığdırılamamış o sığdırılamayan kişi de benim." dedi.
Sosyal Güvenlik Kurumu Yüksek Danışma Kurulu 2010 Toplantısı'nda ilginç bir olay yaşandı. Kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı toplantıda Kamu-Sen Başkanı Akyıldız'ın çıkışı damga vurdu. Program öncesinde gösterilen SGK tanıtım filminin görüntülerinde yer almadığını söyleyen Akyıldız, konuşması sırasında buna değindi.

"Üzülerek ifade edeyim 10 kişilik yönetim kurulundan 9 kişi görüntüye sığmış bir kişi sığdırılamamış o sığdırılamayan kişi de benim." diyen Akyıldız, toplantıda Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunduğunu belirtti. Kürsüde Türkiye Kamu Sen adına kamu çalışanlarını temsilen bulunduğunu aktaran Akyıldız, "Bu tespiti neden yaptım. Her iş samimiyetle başlanırsa başarıya ulaşır. Şimdi düşünüyorum. Bircan Akyıldız SGK Yönetim Kurulu üyesi yönetim tanıtılırken Bircan Akyıldız'a yer verilmiyor. Bircan Akyıldız kamu çalışanları adına birşey ifade edecek ama hangi samimiyetle dikkate alınacak. Doğrusu endişeliyim." diye konuştu.

sgk'nın
tanıtım
filminde
yer
almayınca
kızdı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir