Medimagazin logo

Aile hekimine bıçaklı saldırı

Okula gitmeyen lise öğrencisi, kendisine rapor vermeyen aile hekimini bıçakladı
Aile hekimine bıçaklı saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Uşak'ta, mazeretsiz olarak okuluna gitmeyen bir lise öğrencisi, bunu resmi bir gerekçeye dayandırmak için başvurduğu Aile Sağlık Merkezinde, kendisine rapor vermeyen aile hekimini bacağından bıçakladı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Lisesi 3. sınıf öğrencisi R.Y. (17), dün okula gitmedi. Okulda devamsızlık sorunu yaşamamak için rapor olmayı düşünen R.Y, dün akşam saatlerinde Aybey Mahallesi Aile Sağlık Merkezi'ne giderek, burada görevli aile hekimi Arif Güvenir'den ''okula gitmediğini'' belirterek kendisine rapor yazmasını istedi.

Dr. Arif Güvenir'in herhangi bir sağlık sorunu bulunmadan bu talebini yerine getiremeyeceğini söylemesi üzerine sinirlenen R.Y, Aile Sağlık Merkezinin dışında beklemeye başladı.

Mesai saatinin bitimiyle merkezden çıkarak otomobiline doğru ilerleyen Dr. Güvenir, arkasından gelen R.Y. tarafından sağ bacağından bıçaklandı.

R.Y, olay yerinden koşarak uzaklaşırken, yaralanan Güvenir çevreden gelen vatandaşların yardımıyla Uşak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri tarafından olayın ardından suç aleti bıçakla birlikte yakalanan R.Y, Çocuk Şube Müdürlüğünde gözaltına alındı.

Güvenir'in, ayakta tedavi edilerek taburcu edildiği bildirildi.

aile
hekimine
bıçaklı
saldırı
Yorum (30)
M. Kanpeli
Öncelikle geçmiş olsun... Bıçaklayan sadece tetikçi... Önemli olan azmettiren!!!
0
Cevapla
hasancan
aile hekimlerinin maaşını sürekli gündemde tutan doktor arkadaşlar hastalarada bu konuda yol gösteriyor şu kadar maaş alıyorlar bakmak zorundalar yapmak zorundalar diyorlar işte sonucu
0
Cevapla
Dr.Ercüment Bursalı
Vatandaş daima haklıdır.Hele hele en haksız olduğu zaman. Müşteri velinimetimizdir. Müşteri daima haklıdır. Doktorlar sessiz kalırlarsa yakında ölüm haberleri de alınır.
0
Cevapla
İG
Meslekdaşıma gelmiş geçmiş olsun derim. Daha da bir şey diyemem... Artık yoruldum... Elimden birşey gelmiyor... Nuh peygamber: "Allahım mağlub oldum..." demiş. Ben henüz demek istemiyorum... Azmettirenlerin en kısa sürede yakalanması dileğmle... Orumlu sorumsuzlara ithaf olunur
0
Cevapla
Uzm
Hasta haklarından bahsedenlerin burada hiç sesi çıkmıyor. Unutmayın bıçaklayan hasta, bıçaklanan doktor. Doktor olanların tümünün düşünmesi gerek. (Herkes dahil)
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir