Medimagazin logo

Doktorlara erişkin ileri yaşam desteği kursu

"Erişkin İleri Yaşam Desteği" modülü eğitici eğitimi kursu Malatya Çöşnük Toplum Sağlığı Merkezi'nde başladı
Doktorlara erişkin ileri yaşam desteği kursu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Malatya, Elazığ, Sivas ve Kayseri illerinden doktorların katılımı ile "Erişkin İleri Yaşam Desteği" modülü eğitici eğitimi kursu Malatya'da başladı.

Acil Hekimliği Sertifika Programı Uygulama Yönergesi uyarınca 20 saatlik "Erişkin İleri Yaşam Desteği" modülü eğitici eğitimi kursu Malatya Çöşnük Toplum Sağlığı Merkezi'nde başladı.


Seminere eğitmen olarak Ankara İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. M. Akif Güleç, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Müge Günalp, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Zekeriyya Alanoğlu, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Nalan Metin Aksu, Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Uzman Dr. Engin Deniz Arslan, Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Uzmanı, Dr. Elif Atman, Ankara Acil Sağ. Hizmetleri Şube Müdürlüğü Eğitim Birim Sorumlusu Dr. Gülay Önen, Ankara Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü İLYAD Modül Sorumlusu Dr. Enver İnce ve Dr. Emine Akıncı katıldı.

 

Malatya, Elazığ, Sivas ve Kayseri illerinden katılımcıların yer aldığı eğitimin açılışına katılan Malatya Sağlık İl müdürü hacı bayram zengin, doktorların mezun oldukları bilgilerle mesleklerini sürdürmelerinin mümkün olmadığı ve yeni gelişen tedavi yöntem ve uygulamalarını mutlaka takip etmeleri, bununda kurslarla mümkün olduğunu ifade etti.

Seminerin açılışında konuşan Ankara İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. M. Akif Güleç'te Malatya'da gördükleri misafirperverliğe teşekkür ederek, eğitim kurslarını önemi hakkında bilgiler aktardı. Dr. Güleç, doktorlara yeni gelişme ve yöntemler konusunda her zaman eğitime gereksinim duyulduğunu vurguladı.

doktorlara
erişkin
ileri
yaşam
desteği
kursu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir