Medimagazin logo

İngiltere'de bakire anneler!

The Independent'in haberine göre; İngiltere'de son 5 yılda, daha önce hiç seks yapmamış 25 İngiliz kadının tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi oldukları belirtildi.
Kaynak: GAZETEVATAN.COM
 İngiltere'de bakire anneler!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Konuyla ilgili açıklama yapan doktorlar, 20'li yaşlarında heteroseksüel 25 kadının anne olmaya hazır olduklarını söyleyerek, bu yöntem ile çocuk sahibi olduklarını belirtti.

"Bakire doğum"ları tercih eden kadınların ise, doğru partneri arayan fakat anne olmak isteyen veya seks yapmaktan çekinen kadınlar oldukları kaydedildi.

Çeşitli dini gruplar, çocuğun bir anne ve babadan oluşan geleneksel aile tarafından yetiştirilmesi gerektiğini savunurken, doktorlardan biri bekar annelerin duygusal ve finansal olarak evli kadınlara göre daha dengeli olduklarını vurguladı.

Ulusal Gamet Bağış Vakfı Yöneticisi Laura Witjens, 'yalnız anne' kavramına tepki gösteren belli bir kesim olduğuna dikkat çekerek, "Bu yolu seçme hakları var" dedi.

2013 yılında yapılan bir ankete göre; ABD'de her 200 kadından birinin cinsel ilişki olmadan hamile kaldığı bildirildi.

i̇ngiltere'de
bakire
anneler!
Yorum (9)
ahmet
Dinci hıristiyanlar bakire meryem şöyle iyi böyle kutsal deyip dururlar ama günümüzde bir bakirenin çocuk doğurmasına karşı çıkarlar. İşte dinci takımının iki yüzlülüğü ve sahtekarlığı.
0
Cevapla
bigmücahid2002
Dr ahmet , Hz Meryemin hamile kalması bir mucizedir. Bir kadının nikahlı olmadığı bir erkeğin sperminden hamile kalması caiz değildir. Zira nesep bozulmuş olur. Toplumun sağlıklı yapısı için bir çocuğun hem anne hem baba tarafından buyutulmesi gerekir. Ben 2 çocuk babası bir kişi olarak şunu çok iyi biliyorum ki gerek anne gerek baba çocuğu tek başına yetiştirirse çok yıpranır. Ayrıca çocuk psikiyatristleri bir çocuğun hem anne hem baba rol modeline ihtiyacı olduğunu söylerler. Dıyelim ki anne tek başına bir çocuğu yetiştirdi binbir zahmetle; o çocuğun psikolojisi ne olacak ? Yazık değil mi babasız büyüyen bir çocuğa ? Çocuk büyüyünce benim babam Nerede diye sorunca ; anne sperm Bankası diye mi cevap verecek? Hiçbir annenin böyle bir bencilliğe hakkı yok. Her evlat bir anne ve bir babayı hak eder. Kimsenin dünyaya babasız bir çocuk getirmeye hakkı yok. Ayrıca dinci takım diye dindarları aşşağılamışsın; çok alçakca. Bugün dindarlara saygı gösterme insan haklarının bir gereğidir.
0
Cevapla
Umut Kalyoncu
Mücahit bey. Siz hangi yetkiye dayanarak bu böyledir, şöyle olursa yanlıştır şeklinde ifadelerle konuşuyorsunuz. Habere konu olan kadınların yaptıklarının doğru olup olmadığını kendileri ve gerekirse yakın çevresindekiler karar verir. Siz önce başkasının düşünce ve davranışlarına saygı duyun sonra da kendi düşünceniz için saygı bekleyin...
0
Cevapla
bigmücahid2002
Umut Kalyoncu, ben kendi fikirlerimi anlatmadım. Ben dinimiz İslamın hükmünü anlattım. Müslüman olmayanı bağlamaz.
0
Cevapla
Nadir Nadir
Biri dine saldirir, oteki dini bilmez, konusur! Bir hekim ve bir baba olarak kiymetli meslektasim bu mecra vesilesiyle sizi tefekkure davet ediyor; ancak davete icabet etmek dururken had bildirmeyi yegliyorsunuz. Okuyunuz! Kiymetli meslektasim size konunun hem cocuk gelisimi hem dini yonunu isaret ederek vazifesini yerine getirdi. Elinizden tutup babasi mechul cocuk sahibi olmaniza mani olacak degil. İnanciniz ve vicdaniniz el veriyorsa gidersiniz İngiliz'in nurdan mahrum memleketine, yaparsiniz ne yapacaksaniz. Sukur ki ulkemde yasal mevzuat buna musaade etmiyor.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir