Medimagazin logo

Engelliler için Engelsiz Diş Tedavisi

Tekerlikli sandalyedeki engelliler, diş hekimlerinin ya da diş kliniklerinin muayenehanelerine gittiklerinde pek çok engel ile karşı karşıya kalıyor
Engelliler için Engelsiz Diş Tedavisi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Tekerlekli sandalye ile diş tedavisi görmek isteyen bedensel engelli hastalar artık klinik kapılarından geçebilecek, hastane asansörüne sığabilecek ve tedavi ünitesine oturma güçlüğünden, röntgen çektirmekle ilgili yaşadıkları bütün engelleri  aşabilecekler.
 
Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesi’nde, JCI akreditasyonu gereği fiziki şartlar tekerlekli sandalyelerin hareketine uygun olarak düzenlendi. Hastaların muayene koltuğuna oturtulmasına ihtiyaç duyulmaksızın, tüm tedavi üniteleri hastaların kendi sandalyelerine uygun bir pozisyona getirilerek tedavilerinin yapılmasına imkan veriyor.  Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesi , kapılarını bu anlamlı haftada tekerlekli sandalyedeki hastalara açarak, diş tedavilerine destek verdi.
 
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında genel ağız muayenesi ve röntgen ücreti alınmayan hastaların tedavilerine sinema sanatçımız Ediz Hun da katılarak destek verdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatılan bu dayanışma, Bedensel Engelliler Derneği üyeleri için Yeditepe Diş Hastanesinde bir yıl süre ile devam edecek.
engelliler
için
engelsiz
diş
tedavisi
Yorum (1)
Ayhan Metin
Süper bir çalışma. Tebrik ediyorum.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir