Medimagazin logo

IŞİD komutanını tedavi eder misiniz?

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, IŞİD komutanlarının Türkiye’de tedavi gördüğü yönündeki iddialara, “Hekimlik yemininde din, dil, ırk ayrımı olmaksızın diye sayar. Biz tedavi etmek zorundayız, kimlik araştırması yapmak gibi hekimliğin önünde bir engel asla kabul etmiyorum. Ben tedavi yaparım. Bu IŞİD’miş, değilmiş bilgisini ilgili yerlere veririm” diyerek yanıt verdi.
Kaynak: HÜRRİYET
IŞİD komutanını tedavi eder misiniz?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

NTV’de katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Müezzinoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi: “Ülkemizin normal doğumu her yıl 1 milyon 150 bin. Buna misafirlerimizden gelen ilave 50 bin daha var. Bebek ölüm hızını 30’lardan 7.1’lere düşürmeyi başarmış bir ülkeyiz. Bölgedeki hastanelerde IŞİD militanlarının gelerek tedavi olduğu iddiaları var. Ben PKK’lıyı bile tedavi ettim ama sonra Emniyet’e teslim ettim. Ben tedaviden kaçamam. Tedavi öncesi sorgulama yapamam. O katil bile olsa tedavisini yaparım sonra da gerekli yerlere teslim ederim. Bütün bilgiler, Suriyeli, Ezidi olsun bütün bilgiler Emniyet’e gider. Emniyet de gerekli takibi yapar.”

EGM: BİLGİMİZ YOK

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada iddialara ilişkin, kentteki hastanelerde yapılan çalışmalarda söz konusu şahısların tedavi edildiklerine ilişkin herhangi bir tespit yapılmadığı bildirildi.      

işi̇d
komutanını
tedavi
eder
misiniz?
Yorum (15)
ali kardaş
Gezi olaylarında yaralananları tedavi eden doktorların tepesine neden binildi öyleyse? Hep çifte standart.
0
Cevapla
Ahmet
Tedavi edeceğim adam onlarca yüzlerce masum insanı katletmişse ve katledecekse kimse kusura bamasın katli vaciptir.Yaşamasına sebep olmak zulmune ortak olmak demektir diye düşünüyorum
0
Cevapla
meral
Hekim görevini her zaman yapmak zorundadır. ABD ve avrupa kendi çıkarlarına olan PKK ve muadili terör örgütlerini destekledikleri halde yine kendilerinin kurduğu ama çıkarlarına zarar vermeye başlayan IŞİD'i ise PKK'ya silah vererek desteklemeleri tamamen bir trajedi. Eskiden PKK ya silahı gizlice el altından verirlerdi, şimdi ise PKK ordusu kurmak için kolları sıvadılar içerdikei destekçileri açık açık isteklerini utanmadan belirtti. Halbuki ordumuz varken bir mepus başka bir ordu isteyemez. Nasıl ki PKK lılar gece terörist gündüz ise devlet memuru, işci, esnaf, vs oluyorsa aynı şey İŞİD içinde geçerli. Şimdiye kadar hiç kimse PKKlıların tedavi edilmesini seslendirmezken hatta bomba atarken eli ayağı kopan teröriste devlet güvenliğini sağlamadığı için AİHM den ülkemize trilyonluk tazminatlar çıkarken, bu tazminatlar ülkemize silah olarak geri dönerken ses çıkarmazlarken şimdi yok efendim IŞİD militanlarını devlet tedavi ediyor demesi hoş değil. Ayrıca, IŞİD'i biz kurmadık nasılk ki PKK nın avrupalılara zararı yoksa IŞİD'inde bize zararı yok. Hastaneye gelen bir PKK lının nasılki PKK lı olduğunu bilmiyorsak aynı şey diğer terör örgütleri içinde geçerli. Hekim olarak biz tedavi ederiz, ama ülkemizin istihbaratı ve emniyeti ulusal çıkarımıza aykırı bir durum varsa gereğini yapar. Yoksa ABD,avrupa insanımız ölmesin diye sadece insansız uçaklarla hava saldırısı yaparken biz teröristlere karşı çıkdığımız için ülkemizin boşuna hedef olmasını istemeyiz. Zaten başımıza bela ettikleri bir PKK var, birde IŞİD olursa yandık.Ülkemize bir sürü suriyeli, Iraklı vs geldi, emniyet, ahlak vs her türlü hırıszlık, uğursuzluk arttı, doğuda PKK lı esnaf bile bunlardan rahatsız olmaya başladı. Çünkü hırsızlık ve gaspta vs olaylarda onlara bile meydan okuyorlar.
0
Cevapla
abdülkadir cansiz
çok güldüm, bakanın bu hafta abd kongresindeki tartışmalar ve suçlamalardan,avrupa birliği ülkelrin açıklamalarından ve basına verdikleri teröre destek belgelerinden haberi yok galiba, siz doğru söylüyormuş gibi yapabilirsiniz, ancak elin oğlunun elinde yeteri kanıt mevcut, yakında laheyde davalar başlar,
0
Cevapla
A.K.
Tabi tedavi ederim.Ancak geri dönülmez bir komplikasyon çıkarmak kaydıyla...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir