Medimagazin logo

Acil servisi su bastı

Muş'ta sağanak yağış nedeniyle çok sayıda ev ve samanlık su altında kaldı. Ş.Urfa Birecik Devlet Hastanesi'nin acil servisini su bastı
Acil servisi su bastı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ege bölgesinde sele neden olan yağışlı hava önceki gece ise Şanlıurfa ve Muş'ta etkisini gösterdi. Muş merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Yoncalıöz köyünde şiddetli yağış nedeniyle derenin taşması sonucu su baskını yaşandı. Yoncalıöz köyünde incelemelerde bulunan İl Afet ve Acil Durum ekipleri, yaptıkları çalışmalarda birçok ev, ahır ve samanlıkların sular altında kaldığını belirledi. Köy muhtarı Davut Akova ise, yağış ile birlikte karların da erimesinden dolayı derenin taşması sonucu köydeki ev, ahır ve samanlıkların sular altında kaldığını ifade etti.

KANALİZASYON İDDİASI
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde ise şiddetli yağış nedeniyle Birecik Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi'ni su bastı. Hastane yetkilileri ile hastalar, duruma tepki göstererek kanalizasyon hizmetlerinde yaşanan sorun nedeniyle baskının oluştuğunu iddia etti. İlçede bazı park, cadde, mahalle ve sokaklar sular altında kaldı.

acil
servisi
su
bastı
Yorum (2)
bozeren
hastaneleri çukurlara, dere yataklarına yapmayın. yeri eşeleyip hastaneyi iyice yere gömmeyin. şehrin dışında insanların uzağına da yapmayın. adam gibi güzel bir yere yapın. bu denilenlere uymazsanız, o zaman yakınmayın ve onu oraya yapanlardan, araziyi pompalayandan, onaylayan mühendisten, hadise ile ilgisi ve bilgisi olan mahalli siyasetçilerden, vb.. hepsinden hesabını sorun.
0
Cevapla
pratisyen
DEĞERSİZ ACİL DOKTORU ÇOK OY DEMEKTİR.ACİLDE DOKTOR ODASININ PENCERESİ YOK VE 6 M2 DAR ALAN HAVALAMIYOR BİLE.ACİL DOKTORUNU SAĞLIK BAKANLIĞI ÖLDÜRMÜŞTÜR.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir