Medimagazin logo

Asansör boşluğuna düşen doktor hayatını kaybetti / VİDEO

Van'da kiralık ev baktığı apartmanın asansöründe mahsur kalan doktor, kurtarıldığı sırada asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.
Asansör boşluğuna düşen doktor hayatını kaybetti / VİDEO
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi Aile Hekimliği Bölümünde 2 yıldır asistan olarak görev yapan Dr. Serdar Yiğit (27), ev kiralamak için Defterdarlık Caddesi'ndeki bir apartmana gitti.

Dairenin bulunduğu kata çıkmak için asansöre binen Yiğit, elektrik kesintisi üzerine yaklaşık 20 dakika asansörde mahsur kaldı. İki kat arasında kaldığı belirtilen asansörden kapıcının yardımıyla çıkmaya çalışan Yiğit, bu sırada asansörün alt kısmındaki boşluktan aşağı düştü.

Ağır yaralanan Yiğit, sağlık ekiplerinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılarak görev yaptığı Dursun Odabaş Tıp Merkezine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Yiğit, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Giresun'dan Van'a gelen ailesi tarafından hastane morgundan alınan Yiğit'in cenazesi, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, hastane yönetimi ve meslektaşlarının gözyaşları arasında memleketine uğurlandı.

 

asansör
boşluğuna
düşen
doktor
hayatını
kaybetti
Yorum (4)
aydin sinal
Gercekten cok ama cok üzüldüm,Allah rahmet eylesin gencecik meslektasimiz ne bicim bir kazaya kurban gitmis.Okuyunca insanin inanasi gelmiyor,asansörler artik otomobil,minibus,kamyon,otobüslerle beraber bir cinayet aleti haline geldi.sebepleri herkesin malümü,fazla söze gerek yok,ailesine sabirlar dilerim
0
Cevapla
emine ulu
Allah gani gani rahmet eylesin...
0
Cevapla
Frankie Bellevan
allah genç asistan kardeşimize rahmet eylesin. kardeşimizin mekanı cennet olsun. ailesine,sevenlerine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. ne yazık ki bu ülkede hepimiz,her an en saçma sapan nedenlerle ölebiliriz. her insanın hayatı elbette çok önemlidir ama kaliteli bir insanın üretkenliği ve insan hayatına yapacağı katkılar düşünüldüğünde daha fazla üzülmemek elde değil. şimdi gel de sorumsuz sorumluları bul ve hesap sor. giden can geri gelir mi? yakın zaman içinde ne de çok meslektaşımızı,kardeşimizi kaybettik. çoğu zaman vatandaş laf olsun diye hepimize alaycı bir üslupla takılarak sorar:doktorlar da hasta olur muymuş? cevap:doktorlar hasta olmaz,doktorlar ölür.
0
Cevapla
DAŞ MEMED
1-türkiye’de 2012 verilerine göre… bir günde 5 kişi iş kazasında ölüyor..15 kişi sakat kalıyor ve yılda yaklaşık 10 bin kişi meslek hastalığına yakalanıyor..! devlet bu elim olaylar için 30 milyon tl ödeme yapıyor.. 2-tc hükümeti bunu önlemek için 2012 de 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği yasasını çıkardı. bu yasaya göre çok tehlikeli işyerlerinde …yasa, 1.ocak.2013 tarihi itibarı ile yürürlüğe girdi. yasa..1.ocak.2014 tarihinde ise tehlikeli işyerlerinde yürürlüğe girdi.. 3-buna göre çok tehlikeli işyerleri derhal kanunun belirlediği sayıda …” iş güvenliği uzmanı-işyeri hekimi…” atamak..işyerlerinde risk analizleri yaptırmak ve her türlü tedbiri almak..ayrıca çalışanların tümünü sertifikalı bir eğitimden geçirmek zorundadır.. 4-soma kömür işletmesi çok tehlikeli bir iş yeridir..acaba 1.ocak.2013 tarihinden itibaren bu işleri yapmış mıdır..? 5-somaya gelene kadar akşam olur..! tc çalışma bakkanlığından soruyoruz.. üniversite hastaneleri çok tehlikeli iş yeridir. radyasyon..ölümcül bulaşıcı hastalıklar..zehirlenmeler ciddi risktir.. bu hastanelerin hepsi 1.ocak.2013 tarihinden itibaren bu işleri yapmak zorundadır.. peki kaç üniversite hastanesi bu işleri yapmıştır..? ve kaç çalışma bakanlığı müfettişi.. üniversite hastanelerine giderek denetim yapmıştır…?!!! 6-kanunlar..kanunlara “…fransız kalmak…” için çıkarılmaz…!..kanunlara fransız kalanlar yüzünden vatan evladları şehid oluyor..!!! allah kabirlerini nur eylesin..!..allah yakınlarına sabr-ı cemil versin..! BU HEKİM ARKADAŞIMIZ DA.BİR İŞ KAZASI KURBANIDIR..ALLAH RAHMET EYLEYE..!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir