Medimagazin logo

Bağcılar Eğitim Hastanesi asistanları 'istikbal mücadelesine' başladı

İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Servis birimi eli sopalı hasta yakınları tarafından basıldı. İddiaya göre, sağlık memuru ve hekimlerin darp edilmesi karşısında hekimler, hastane yönetiminden Yasal anlamda destek beklerken yönetim "bir doktor dayak yiyorsa muhakkak bir sebebi vardır" şeklinde açıklama getirdi. Yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen yönetim tarafından yalnız bırakıldıklarını ifade eden Asistan hekimler bugünden itibaren 'mücadeleye' başladıklarını bildirdi
Bağcılar Eğitim Hastanesi asistanları 'istikbal mücadelesine' başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Asistanları tarafından yayımlanan açıklamada, hastane yönetimine tepki yağdı.


İddiaya göre İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Servis birimi eli sopalı kişilerce basılarak bir hekim darp edildi. Bunun üzerine asistan hekimler hastane yönetiminden yasal destek beklerken yönetimden, "bir doktor dayak yiyorsa muhakkak bir sebebi vardır" şeklinde yanıt aldı.
Hekimlerin mağduriyeti karşısında kayıtsız kalan ve yönetim tarafından mobbinge uğradıklarını belirten Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Asistanları,bugünden itibaren greve girdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
 
“Bugünden itibaren bu onur ve istikbal mücadelesini başlatıyoruz Acil Servis'teki mevcut şartlar düzeltilene kadar bu mücadeleye devam edilecek. Mücadelemizin baskı ve tehdit altında çalışmak zorunda bırakılan bütün hekim arkadaşlarımız tarafından başlatılacak büyük yürüyüşte bir adım olmasını ve aldığımız kararın hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Eğer çıktığımız bu yolda yanacaksak biz birlikte yanmaya kararlıyız, bundan sonra utanacak bizler değiliz varsın geride kalanlar utansın.”
 

bağcılar
eğitim
hastanesi
asistanları
greve
başladı
Yorum (11)
Bedrettina alyamaç
Küstah yönetim!bu ne biçim cevap!tüm greve giden doktorları candan destekliyorum .......
0
Cevapla
Murat avşar
Önlem alınmazsa maalesef ağır yaralanmalı hadiseler meydana gelecek. Dünkü olaya yerinde şahit oldum. Hasta yakınları acımasızca adice bayan hemşirelere sağlık memurlarına saldırıyorlardı.. Acil servis savaş alanına döndü.. Polis arkadaşlar geldi onlar bile maalesef çok zor şekilde ancak olayları bastırabildi. Hemşire ve doktor arkadaşlar resmen ölüm tehlikesi atlattılar.. Durum çok ciddi acilen önlem alınması gerekiyor
0
Cevapla
halim harap
Bir sebebi vardır derken insan bir utanır sıkılır. Haybeden açılmış o kadrolarda, koltuklarınızda hiç bir iş yapmadan otururken, diğer hekimler çalışıp çabalayıp hastaneye para kazandırıyor. Sizler de o paradan maaş alıyorsunuz. Üstelikte hastaneye bir kuruş katkınız yokken. Sanki siz olmasanız hastanede işler yürümeyecek. Sizlerde biliyorsunuz ki, sırf iktidara yakın olanları ihya etmek için açıldı o kadrolar. Eğer ki o açıklamayı gerçekten yaptınız ise, yazıklar olsun size. Yediğiniz lokma boğazınızda kalsın. Zehir zıkkım olsun.
0
Cevapla
celal gunes
Eğer doktorlarda biraz haysiyet ve şeref kalmışsa ki dünyanın en şerefli mesleğini icra ediyorlar bu arkadaşların arkasında sonuna kadar dururlar ve şartlar duzelmeyene kadar da bu işin arkasını bırakmazlar Ağır konuşuyorsun diyebilirsiniz ama az bile... Bu nasıl bir terbiyesizlik insanlar nasıl olurda bu kadar saygisizlasirlar Yazıklar olsun
0
Cevapla
Frankie Bellevan
ne yazık ki doktorlar üzerindeki baskılar daha da artacak. asıl kaybeden ise halkımız olacak. onurlu meslektaşlarımı,kardeşlerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. kardeşlerimin dediği gibi:yanacaksak hep beraber yanmalıyız. hayat kısa. kaybedecek fazla bir şey yok. yeter ki onurumuzu kaybetmeyelim. öyle ya da böyle karnımızı bir şekilde doyururuz. ama orada ama burada. korkmaya gerek yok.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir