Medimagazin logo

Başhekim: Özveriyle çalışan doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum

Edirne Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mustafa Özdemir, ''Durumu ağır olmayan hastalar da acil servise geliyor, bu nedenle serviste büyük yoğunluk yaşıyoruz. Büyük bir özveriyle çalışan doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum'' dedi.
Başhekim: Özveriyle çalışan doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

EDİRNE-Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edirne Devlet Hastanesi'nde günde yaklaşık 800 hastaya bakıldığını, doktorların personel sıkıntısına rağmen, büyük bir özveriyle çalıştıkların vurguladı.

Sağlık durumu gerçekten ağır olamayan hastalarında çoğunun acil servise geldiğini ifade eden Özdemir, ''Durumu ağır olmayan hastalarda acil servise geliyor, bu nedenle serviste yoğunluk yaşıyoruz. Büyük bir özveriyle çalışan doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar çoğu zaman ailelerine ayıramadıkları zamanı burada hastalara ayırıyorlar. Hastanemizden memnuniyet arttıkça, hastanemizde tedavi olmak isteyen kişi sayısı da arrtıyor'' dedi.

Acil Tıp Uzmanı Sibel Anlaş Demir ise acil serviste iki doktorun çalıştığını, 24 saat boyunca kırmızı, sarı ve yeşil alandaki hastaların tedavilerini yaptıklarını söyledi.

Acil servise başvuran hastalardan özellikle kırmızı alandaki durumu ağır olan hastalara müdahale edilirken biraz sabırlı ve duyarlı olmalarını isteyen Demir, ''Gerçekten bazen kırmızı alana çok ağır hastalar geliyor. Bir hastanın beyin ölümü 4 dakikada oluyor. Bizim 4 dakikada hastaya acil bir şekilde müdahale etmemiz gerekiyor. Biz onları kurtarmaya çalışırken, yeşil alanda bekleyen, başı ağrıyan veya hafif ağrıları olan hastalar tepki gösteriyor. Daha doğrusu hasta yakınları daha fazla tepki gösteriyor. Biz gerçekten bu olaylarla çok fazla karşılaşıyoruz ve hastalarımızdan ve yakınlarından daha fazla duyarlı olmalarını bekliyoruz'' dedi.

Acil Tıp Uzmanı Mehmet Çelikdemir ise çok yoğun çalışmalarına rağmen hastaları iyileştirmekten büyük mutluluk duyduğunu, mesleğini severek yaptığını belirtti.

başhekim:
özveriyle
çalışan
doktorlarımıza
çok
teşekkür
ediyorum
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir