Medimagazin logo

Bir doçent, bir asistan hayatını kaybetti, 11 tıp öğrencisi yaralı

Kaynak: HÜRRİYET
Bir doçent, bir asistan hayatını kaybetti, 11 tıp öğrencisi yaralı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL’da çeşitli üniversitelerde tıp öğrenimi gören 11 öğrenci ile 1doktorun bulunduğu minibüs Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde şarampole yuvarlandı. Kazada 1 doktor yaşamını yitirirken, 11 tıp fakültesi öğrencisi yaralandı.

 

Kaza sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Şereflikoçhisar- Aksaray E-90 karayolunun 33’ncü kilometresinde 35 yaşındaki Doç.Dr. Taner Karakaş’ın kullandığı 34 FC 4804 plakalı minibüs, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. 



Kazada sürücü 24 yaşındaki Abidin Turgut ve Doç.Dr. Taner Karakaş  olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Kazada yaralanan Cengiz Açar, Yunus Bilkan Çelik, Murat Demir, Savaş Görgülü, Ahmet Hüsrev Güneş, Ramazan Duran, Cumali Turan, Burak Yıldız, Muhammed Kılınç, Sadık Ahmet Sümbül ve Ali Gürbüz Kulu Devlet Hastanesi ile ANkara’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. 

Doç.Dr.Taner Karakaş

 

 

 

 

 

 

 


Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

 

Kaza, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana geldi. Kapadokya bölgesine gezi düzenleyen grubu taşıyan Abidin Turgut yönetimindeki 34 FC 4804 plakalı minibüs, sabah saatlerinde E-90 Karayolu Şereflikoçhisar yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada asistan doktor Abidin Turgut (24) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Yrd. Doç. Dr. Taner Karakaş da kaldırıldığı Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

Kazada yaralanan öğrenciler Cengiz Acar Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Yunus Bilkan Çelik Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nde, Ahmet Hüsrev Güneş Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Murat Demir Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Murat Yıldız Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Cumali Turan Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Savaş Görgülü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nde, Ali Gürbüz Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Ahmet Muhammet Kılınç Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Ahmet Sadık Sümbül Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ile Ramazan Duyar Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

kaza
taner karakaş
abidin turgut
Yorum (22)
idris cakır
bu habere inanmak istemiyorum ya....hastanemizin en güler yüzlü doktoruydu
0
Cevapla
BİROL ÖZCAN
vefat eden doktor arkadaşımıza allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim..
0
Cevapla
bugrahan tekeli
başımız saolsun arkadaslar..
0
Cevapla
Fatih
Kime ne zaman ne olacagini bilmiyoruz. Allah rahmet etsin, Taner kardesim icin iyi insandı demek az kalır. Ailesine Allah sabır versin.
0
Cevapla
dr.sinan tüfekci
dr.taner karakaş benim fakülteden tanıdığım çok çalışkan, kaliteli, geleceği parlak bir meslektaşımdı.inanılmaz üzüldüm..haftasonu hiç aklımdan çıkmadı.cep telefonu numarasını telefonumdan silmeyi nasıl yapacağım bilemiyorum..ruhun şad olsun arkadaşım..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir