Medimagazin logo

Eczacı, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Eczacı, silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, eczacı Koca, merkez Yenişehir ilçesindeki iş yerinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Ağır yaralanan Koca, ambulansla kaldırıldığı Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Güvenlik güçlerince olayın ardından kaçan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis,  olayın terör saldırısı olup olmadığını araştırıyor. (AA)

 

 


 

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır'daki işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti eski Gençlik Kolları İl Başkanı eczacı Yunus Koca ile ilgili mesaj yayımladı. Öte yandan, Yunus Koca’nın cenazesi toprağa verildi. Aralarında başbakan yardımcısı, bakan ve milletvekillerinin bulunduğu çok sayıda partili, taziye için Diyarbakır’a geldi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajında Davutoğlu, saldırının takipçisi olacaklarını belirterek "Ak davamızın yürekli neferlerinden Yunus Koca kardeşimiz bugün kalleşçe bir saldırı sonucu vefat etti. Yunus kardeşimize yapılan bu saldırının bir an önce aydınlatılması için gerekli talimatları verdim. Tüm kadrolarımızla bu saldırının takipçisi olacağız. Yunus kardeşimize yüce Allah'tan rahmet, ailemize başsağlığı diliyorum" dedi.



 

eczacı
silahlı
saldırıda
hayatını
kaybetti
Yorum (3)
Dr.Cevdett
Bölgede barış istemeyen, barış-kardeşlik isteyenleri de bölgeden kaçırarak orda önce kürt(ermeni) devleti kurmak isteyen ve bu bölgeyi zamanla İsrail emellerine hizmet eden vaad edilmiş topraklar olarak İsrail'e devredecek olan bir taşeron zihniyet var. Öldürülen kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum.
0
Cevapla
mehmet ince
bu ne ya yazık günahtır ya ,bumu sizin yiğitliğiniz arkadan vur,mayın döşe,baskın yap,,, sonrada barış de halkların ksrdeşliği de berlin duvarı gibi duvar örecen bak o zaman ne terör kalır ne de huzursuzluk
0
Cevapla
ecz
Sadece başlığı okuyun aferin
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir