Medimagazin logo

En çok hangi il sağlık hizmetlerinden memnun? TAM LİSTE!

En çok hangi il sağlık hizmetlerinden memnun? TAM LİSTE!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranları il il açıklandı. 2013 yılına ait verilerde ortalama memnuniyet düeyi 74.7 olurken listenin en başında Isparta yer aldı.

 

Büyük illerdeki memnuniyet oranının azlığı dikkat çekerken 3 büyük ilden İzmir 61. sırada, Ankara 73 ve İstanbul ise 74. sırada yer aldı.

Memnuniyet oranının en az olduğu il ise Hakkari oldu.

 

İşte Tam liste:

(İlk sütun memnun olanların yüzdesi, 2. sütun orta diyenler, ve 3. sütun memnun olmayanların yüzdesini göstermektedir)

 

en
çok
hangi
il
sağlık
hizmetlerinden
memnun?
Yorum (27)
caner
MASA BAŞINDA YAPILAN SALLAMA ANKET,ANCAK BU KADAR OLUR.NE ZAMAN YAPILDI,KİM YAPTI BELLİ DEĞİL.KİMSE KİMSEYİ MASALLAR İLE UYUTTUĞUNU SANMASIN.
0
Cevapla
MURAT BAŞAK
NE ZAMAN YAPILMIŞ ANKET ACABA BAZI KİŞİLERİN HABERİ YOK.SAMSUN SAĞLIKTA ÇOK MEMNUNMUŞ HADİ CANIM ORDAN BEN YAPSAM ANKETİ YÜZDELER DİBE VURUR..
0
Cevapla
erol akgün
eski durama göre çok iyi durumda olduğumuz bir gerçek fakat bu gerçek sadece eskiye göre, eskiden taş devrinde yaşıyorduk. Burada bir başarı varsa sağlığa ayrılan bütçeyle ilgili, başarılı illere bir bakılırsa hemşire ve ebe sayısında doluluk oranı çok yüksek. Memnuniyet kelimesi çok farklı anlamlarda olabilir. Personelin insani ilişkiler bunu çok etkiliyor. Sağlıkta bakılması gereken sorun tıbbi açıdan çözülüyor mu, çözülmüyor mu? Uşakta ercp ünitesi ve uzamanı olmamasına ile memnuniyet arasındaki ilişki nasıl izah edilebilir.
0
Cevapla
ahmet caba
Ne yazıkki bu mutlulukta; köleleştirilmiş ve mutsuz edilmiş hekim ve yardımcı sağlık personelinin gözyaşları var......
0
Cevapla
hasan efe
sanırım bu sonuçlar sadece hasta memnuniyetini içermektedir; sağlık hizmetinden memnuniyet dendiği zaman, bu sistemin çok önemli unsuru olan sağlık çalışanlarının memnuniyeti de anlaşılmaktadır. ben 15 yıllık doktorum birgün hiçkimse bana sormadı, yaptığın iş seni memnun ediyor mu diye.sağlık çalışanlarına bu memnuniyet konusunda soru sorduklarına inanmıyorum. eğer % 74 hasta memnuniyeti ise aynı oranda sağlık çalışanının memnuniyetsizliği var olduğuna inanamaktayım.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir