Medimagazin logo

Genel Sekreterden asistanlara: Gelin görüşelim

Asistanların eylemi ses getirdi, Genel Sekreter 'gelin görüşelim' dedi.
Genel Sekreterden asistanlara: Gelin görüşelim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi asiatan hekimlerinin başlattığı ‘mücadele’ çağrısı hem sosyal medyada hem hekim kamuoyunda büyük ses getirirken, Genel Sekreter asistanlarla görüşmek istediğini belirtti.

 

Genel Sekreterlikten gelen yazıda ‘Sayın Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği Asistan Doktorları’ diye hitab edilirken, sorunların diyalogla çözüleceğinin düşünüldüğü belirtildi.

İstanbul Bakırköy Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. İlknur Aktaş’ın makamında yapılacak olan toplantı yarın saat 11.00 da yapılacak.

 

Medimagazin asistanların 'istikbal mücadelesini' dün akşam duyurmuştu.

genel
sekreterden
asistanlara:
gelin
görüşelim
Yorum (6)
abdülkadir cansız
ne günlere kaldık, sağlık bakanlığının 3 e bölünmesi ile kısmen özel statüye kavuşan khb ve sekreteryası, sanki vatandaşlarla dayak yiyen sağlık personeli arasında arabulucu gibi davranıyorlar, bu sorunun temeli zaten bu sistem ve siz uygulayıcılarısınız, hiç üzerlerine alınmıyorlar, sanki bm tarafsız bölgesindeyiz, arkadaşlarda gözlemci statüsünde kendi personelinize ne kadarda kayıtsızsınız, nasılsa makam güzel, hakedilmeden, yarışılmadan takdiri şayanla gelinmiş, maaşlar kebab, türkiye güzel,,,
3
Cevapla
Ahmet Bozdoğan
Ne demek gelin görüşelim?Gidin,bir görün ;ne şartlarda çalışıyorlar,sıkıntıları ne?Hastane yönetimi ile görüşün.Ama yok herkes makama gelsin.Ben olsam gitmem.
0
Cevapla
caner
Genel sekreter hiç birşey yapamaz.HAPİS cezası ve tutaklama yani KANUN çıkacak bunu başka çaresi yok kardeşim.Genel sekreter ne yapacak,çocuk mu kandırıyorsunuz....
1
Cevapla
Frankie Bellevan
genel sekreterlerin hastanelerdeki yöneticiler üzerinde hiç bir yaptırım güçleri yok. isteseler de hiç bir şey yapamazlar,yapmazlar. aralarında dengeleri kurmuşlar,karşılıklı olarak birbirlerini idare ediyorlar. yani iyi polis,kötü polis durumları. ne yazık ki bu konularda etkisiz elemanlar. varlık sebepleri: hasta memnuniyeti ve bir sonraki seçimde hükümete daha fazla oy. ve bu şekilde kendi konumlarını,kazanımlarını garanti altına almak,devam ettirmek. buradaki amaç ise: meslektaşlarımızı yumuşatmak ve siz doktorsunuz,siz çok kutsal bir görev ifa ediyorsunuz,siz hipokratın,ibni sinanın manevi evlatları,meslektaşları türk hekimlerisiniz, siz ağasınız,siz paşasınız,aslansınız,kaplansınız diyerek verilen hizmetin (kum torbası) devamını sağlamak. sevgili meslektaşlarıma,kardeşlerime allah sabır versin.
1
Cevapla
Cemal Geçkin
İdareciler bu kadar ilgililerse gelip bi 15 dakika acil servislerin nasıl çalıştığını görsünler önce... Lafla peynir ekmek gemisi yürümüyor!
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir