Medimagazin logo

Hacettepe'den mikrocerrahi kursu

Hacettepe Üniversitesince, cerrahi kliniklerinde çalışan asistan, uzman doktor ve akademisyenlere "Temel Mikrocerrahi Kursu" verilecek.
Hacettepe'den mikrocerrahi kursu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hacettepe Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı ev sahipliğinde 16-20 Eylül 2014 tarihlerinde "Temel Mikrocerrahi Kursu" düzenlenecek.

Türk Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneğince 2007'den beri üniversitelerin desteği ile üniversitelerin bünyesinde yapılan kurs, Hacettepe Üniversitesi Anatomi Anabilim Dalı Diseksiyon Laboratuvarı'nda gerçekleştirilecek.

İlk kez Hacettepe Üniversitesinde yapılacak kursa, Türkiye'de değişik kurumların cerrahi kliniklerinde çalışan asistan, uzman doktor ve akademisyenlerden oluşan 30 kursiyer katılacak.

Kurs; Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği öğretim üyeleri ve bu alanda farklı eğitim kurumlarından gelen deneyimli eğitmenlerin birebir eğitimi ve sunumlarından oluşuyor.

hacettepe'den
mikrocerrahi
kursu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir