Medimagazin logo

İbrahim Tatlıses eski doktoruna ateş püskürdü

Kaynak: VATAN
 İbrahim Tatlıses eski doktoruna ateş püskürdü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2011'de uğradığı silahlı saldırı sonrası riskli bulunduğu için alınmayan beynindeki kemik yüzünden Miami'de ameliyat olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses, twitter'dan eski ateş püskürdü.
 
DOKTORUNA DAVA AÇTI
 
Önceki yıl kulak burun boğaz konusunda en ünlü doktorlardan biri olan İsmail Koçak'ın iki burnundan nefes alma sorunu yaşadığı için ameliyat ettiği Tatlıses, daha sonra konuşmasının bozulduğunu belirterek Koçak aleyhine 50 bin TL'lik tazminat davası açtı.
 
"BENİ YAKTIN"
 
Koçak da Tatlıses'in attığı karalayıcı tweet'le şöhretine zarar verdiği için 100 bin TL'lik davayla karşılık verdi. Miami sahilinde lüks bir butik otelde kalan sanatçı, önceki gün Twitter'dan "Allah'ım seni bildiği gibi yapsın. İ.K harfli doktor... Amerikalar'da kulak burun boğazcı arıyorum. Beni yaktın, başkalarını yakma sayın İ.K" sözleriyle isyan etti.

i̇brahim tatlıses
Yorum (3)
Mehmet Kaya
Her şeyde doktoru suçlama moda oldu.
0
Cevapla
bezgin
bir doktor düşmanı daha DEVLET BÜYÜĞÜMÜZ daha mı olacak TANRIM!
0
Cevapla
Dr erhan
Bilmiyorum bu satırları okuyan yetkili olur mu ? Durum çok vahim boyutlara varıyor. Dün reytingi en yüksek olan Karadayı dizisinde mafya babası ameliyattan cerrah kaçırıyor ve kesik parmağımı dik diyor. Cerrah dokular ölmüş, dikemem deyince alnından kurşunluyor. Film olabilir ama toplumda zaten var olan saglikciya şiddeti kat kat arttıracak bir olay. Diğer taraftan bu malpraktis vakaları devamli medyada haber oluyor ve astronomik tazminat talepleri ballandıra ballandıra anlatılıyor. Benim bile iştahım kabarıyor bu tazminatlar karşısında , vatandaşı siz düşünün artık. Değerli yetkililer kendi bacaklariniza sıktığınızın farkında mısınız ? Böyle nereye gider? Hastaya dokunmaya korkan doktor ordusu ile sağlıkta ne basarabiliriz? El insaf ve imdat diyorum. imdaatt
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir