Medimagazin logo

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik, kalp rahatsızlığı geçirdi

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'in kalp rahatsızlığı nedeniyle ambulans uçakla Ankara'ya götürüldüğü bildirildi.
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik, kalp rahatsızlığı geçirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, göğüs ağrısı şikayetiyle İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine giden Çelik, iki damarındaki tıkanıklık sebebiyle anjiyo oldu.

Rahatsızlığı geçmeyen Çelik'in baypas ameliyatı olması gerektiğine karar verildi. Çelik, ambulansla Malatya Havalimanı'na, oradan da ambulans uçakla Ankara'ya götürüldü.

Ankara Güven Hastanesinde tedavi altına alınan Çelik'in yarın ameliyat edileceği öğrenildi.

i̇nönü
üniversitesi
rektörü
prof.
dr.
çelik
kalp
rahatsızlığı
geçirdi
Yorum (7)
drhammer
Koca üniversitesi hastanesi rektörünü Ankara'da özel hastaneye sevk ediyor hem de by pass için. organ nakilleriyle övünen bir hastanede neden ameliyatı yapılamadı acaba??
0
Cevapla
Frankie Bellevan
belki de sayın rektörün aklına kısa süre önce,şubat ayında,hastanelerinde hayatını kaybeden rahmetli sivas valisi zübeyir kemelek gelmiştir. kim bilir? ama yine de,ne olursa olsun bir rektörün "gerçekten geçerli bir nedeni yoksa",kendi hastanesini ve hocalarını tercih etmemesi oldukça düşündürücü. işin kötü yanı; bulunduğu il'de yaşayan insanlar,halk da bunun nedenlerini düşünür ve hastanelerine olan güvenleri sarsılır. ilk söyleyecekleri şeyi tahmin etmek de hiç zor değil:"sayın rektörün canı can da,bizimki patlıcan mı?" tek istisna "değişik nedenlerle" hocaların operasyonu yapmak istememesi olabilir. allah hiçkimseye çare aratmasın. bu işler zor işler. düşmez kalkmaz bir tek allah. sayın rektöre geçmiş olsun dileklerimi iletiyor,acil şifalar diliyorum. bu ülke istihare'de "rabbim bana cleveland dedi." diyenleri de gördü. şimdi hepsi de pensilvanya'ya kafayı fena takmış vaziyette.
0
Cevapla
Z.U.
Şu hale bakar mısınız?Adam hastanesini öve öve bitiremiyor,sonra da gidip Ankarada ameliyat oluyor.Bahanesi daha da komik.Ziyaretçi akını olmasın diyeymiş.E kapıları kitlerdiniz.Kimseyi almazdınız.Kapıya güvenlik yığardınız.Olan rahmetli Sivas valisine oldu,ben o kadar söyleyeyim anlayan anlar...O hastanenin karaciğer nakli bağımsız gözlemciler tarafından incelenmelidir demiştim tekrar diyorum.Rektörü bile gidip Ankarada ameliyat oluyorsa gerisini siz düşünün.Türk değil ABD yada Avrupalılar tarafından incelenmelidir.İncelenmelidir.İncelenmelidir.Kimse incelenmekten muaf olmamalıdır.Bir eli cebinde artist artist gezen Prof olsa bile.
0
Cevapla
md
Trajikomik bir olay. Ancak rektörün tıp fakültesi kökenli olmaması da bu durumu açıklar belki.
0
Cevapla
hb
çok ilginç.kendi üniversitesine guvenmeistir herhalde
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir