Medimagazin logo

Kamuda tüm atamalar durduruldu

Bazı istisnalar dışında tüm kamu kurum ve kuruluşlarında atamalar durduruldu
Kamuda tüm atamalar durduruldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Başbakanlık genelgesine göre; Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği, TBMM İdari Teşkilatı, Anayasa Mahkemesi, hakim ve savcı adaylarının atanmaları yönünden ilgisine göre Adalet Bakanlığı ve HSYK, Sayıştay, Kamu Denetçiliği Kurumu, MİT, il özel idareleri ve belediyeler ile ortaklıkları hariç olmak üzere bazı istisnalar dışında tüm kamu kuruluşlarında atamalar durduruldu.

KPSS atamaları, TUS sonucu yapılan atamalar, doçent ve profesör atamaları, askeri personel atamaları, eş durumu, zorunlu yer değiştirmeye tabi atamalar, yargı kararı nedeniyle yapılacak atamalar, Bakanlar Kurulu kararı veya müşterek kararla yapılacak atamalar dışındaki atamalar ikinci bir emre kadar durduruldu.

kamuda
tüm
atamalar
durduruldu
Yorum (5)
m g
Devlet hizmet yükümlülüğü atamalari dahil mi buna?
0
Cevapla
Z
64. DÖNEM MECBURİ HİZMET ATAMALARI DAHİL Mİ BUNA ?
0
Cevapla
nnn
yrd doç atamaları da durduruldumu acaba? bilen varsa lütfen cevap yazsın.
0
Cevapla
Nadir Nadir
"Profesör ve doçent alımları dışındaki tüm akademik personel alımları durdurulmuştur. Genelgeye YARDIMCI DOÇENT, araştırma görevlisi gibi diğer akademik unvanlar yazılmadığı için profesör ve doçent dışındaki tüm akademik personel alımlarında, Başbakanlıktan izin alınması gerekecektir." (Kaynak: http://www.memurlar.net/haber/534157/)
0
Cevapla
Kerim
nnn (doktor) yrd. doç atamaları durdurulmuş ama doç. yrd. atamaları durdurulmamış. Doçent yardımcılığıyla başlayan komedi düzeni hemşire yardımcılığına kadar ilerledi...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir