Medimagazin logo

Muhalefetin alkışı Bakan Müezzinoğlu’na

TBMM Genel Kurul salonunda muhalefet, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu alkışladı.
Kaynak: MİLLİYET
Muhalefetin alkışı Bakan Müezzinoğlu’na
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Genel Kurul’da, “Türkiye sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’nın görüşmelerinde CHP adına kürsüye ilk çıkan Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, sözlerine şöyle başladı: “Değerli arkadaşlarım, 3,5 yıllık milletvekilliği yaşamımda ilk defa bu kürsüden bir teşekkür konuşmasıyla başlamak istiyorum. Bu yasa tasarısının gerek alt komisyonda gerek Komisyonda gerekse daha sonra Genel Kurul öncesindeki aşamalarda Sağlık Bakanlığı’nın gösterdiği işbirliğine

ben teşekkür ediyorum. Sayın Bakanım, 3,5 yıldır gerçekten özlediğimiz bir işbirliği sergilediniz. Bunun için hakikaten teşekkür ediyorum. Ben 3,5 yıldır ilk defa güzel bir çalışma yaptığımızı, birbirimizi gerçekten ikna etmeye çalıştığımızı ve iyi niyetli olduğumuzu hissettim. 3,5 yıldır bütün mücadelemiz, bütün kavgamız buydu, ‘Gelin, kanunları bu şekilde çıkaralım’dı.” Atıcı’nın komisyon sırasında oturan Müezzinoğlu’na dönerek yaptığı konuşma sonrası Müezzinoğlu da bu sözleri alkışladı. Atıcı’dan sonra MHP grubu adına konuşan Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da Müezzinoğlu’nu bu yasa tasarısı üzerinde iktidar ve muhalefetin birlikte çalışması nedeniyle tebrik etti.

muhalefetin
alkışı
bakan
müezzinoğlu’na
Yorum (6)
PORT
bugün aldığım maaş 1243 tl sabit döner artı 2254 tl maaş toplam 3497 tl. bu parayla nasıl geçinicez bakalım.bakanımızı ben de alkışlamak isterdim ama moralim bozuk.
0
Cevapla
Ahmet
Birde doktorların emeklilik durumunu iyileştirmede ve hekim maaşlarının tıpkı hakim, savcılar ve akademisyenler gibi iyileştirme konusunda böyle işbirliğine gidebilseniz keşke.
0
Cevapla
ismail taşcı
Bir de emekli doktorların maaşını emekli hakim, emekli albayınki gibi yapmak için işbirliği yapsanız...Bu sefer biz hepinizi alkşlasak...
0
Cevapla
sevimli
Hem doktorlar ,hem muhalefet doktorların emekli maaşı ile ilgilenmiyorlarki.Sağlık bakanımız tek başına ne yapsın.
0
Cevapla
remzi a.
bencede alkışı hakediyor.zira maaş+sabit dönerle 3000 gibi bir maaşla idaresini yapıp hiç ses çıkarmayan doktorlar yetiştirmiştir.dün ay başı maaşımı aldım.pazar günü dışarı çıkmam için,avmlerde gezebilmem için tekrardan bankanın negatif hesabını kullanmalıyım... cıkmıyıcam,cıkmıycam vallahide cıkmıycam.benım değilmi çıkmıycam.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir