Medimagazin logo

Sağlık personeline silahlı saldırı!

Türk Sağlık-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, Kınık ilçesinde bir sağlık personeline silahlı saldırı yapıldığını bildirdi.
Sağlık personeline silahlı saldırı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Doğruyol, şunları kaydetti:

"Bugün sabaha karşı 05.00 sularında, Kınık ilçemizde bulunan nöbet ekibindeki memur çalışanımız Gürcan Aran, silahlı bir kişi tarafından av tüfeğiyle ayağından vurulmuştur. Ayağında oluşan yaradan dolayı önce Bergama Devlet Hastanesi'ne götürülen memur arkadaşımız, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Alkollü olduğu rivayet edilen T.B. isimli vatandaş, kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yaşanan talihsiz olay, sağlık çalışanlarının her an, her türlü tehlikeyle karşı karşıya olduğunun bir göstergesidir".

sağlık
personeline
silahlı
saldırı!
Yorum (2)
acil tbb
gecen günkü nöbetimde acilde saldırıya uğradım.ölümle tehdid edildim.hasta yakını kudurmuş gibiydi.dakikalarce hakaret etti.şikayet ediyoruz.bir sonuç çıkmıyor.bakanlık ise hiç ilgilenmiyor.
0
Cevapla
Frankie Bellevan
geçmiş olsun meslektaşım. aman kuduran kişi seni şikayet etmesin de. işte o zaman kuduran'a ilişmeyen değerli bakanlığımız anında senin yakana yapışır,derhal hakkında soruşturma açılır. ne diyeyim allah hepimizin yardımcısı olsun. canını da fazla sıkma hepimizin durumu aynı. yalnız bir meslektaşın olarak şunu söylememe izin ver:ister erkek ister kadın olun size saldırana siz de saldırın. altta kalmamaya çalışın. elinize ne geçerse saldırganın kafasına fırlatın. en azından sonradan pişman olmazsınız. kendinizi daha iyi hissedersiniz. çünkü şikayetiniz hiçbir işe yaramayacaktır.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir