Medimagazin logo

Sağlıkçılara 'yıpranma payı' yolda

MHP'li vekil Bulut’un soru önergesini yanıtlayan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Tüm sağlık personellerimize yıpranma payı tasarı yasalaştıktan sonra verilmeye başlanacaktır" dedi
Kaynak: DÜNYA
Sağlıkçılara 'yıpranma payı' yolda
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, tüm sağlık personeli için “yıpranma payı” verilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut’un soru önergesine Sağlık Bakanı’nın verdiği yanıt, tüm sağlık personeline yıpranma payı verilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini ortaya koydu.

Sağlık Bakanı, tüm sağlık personeli için yıpranma payı verilmesine yönelik bakanlığınca çalışmaların devam ettiğini belirtirken, "Tüm sağlık personellerimize yıpranma payı bakanlığımızca yapılan çalışmalar neticesinde tasarı yasalaştıktan sonra verilmeye başlanacaktır" dedi.

sağlıkçılara
'yıpranma
payı'
yolda
Yorum (21)
uz
Olumlu icraataları elbette destekleriz.Bu güzel bir çalışma emeği geçen herkes teşekkürler...
0
Cevapla
Gökha
Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün yolundan tam gaz devam. Tasarı yasalaşırsa olacakmış. Düşünce tasarıya dönüşürse olacak. Yasa resmi gazetede yayımlanırsa olacak. Resmi gazete basılırsa olacak. böyle zeka geriliği olana anlatır gibi anlatıyor. Seçimleri atlatana kadar kıvırmalık cümleler. Benim bir yetkim yok dese ya. Herşeyi Başbakan yapıyor. Biz tabi efendim diyoruz. Bir hekim meslektaşlarını ancak bu kadar zora sokar. Nerdeyse Recep AKDAĞ' ı arayacağız. 12 yılda şiddeti artırdınız bir tek yasa çıkaramadınız sağlıkçıyı koruyan. Milletvekili doktoru dövdü, polis dövdü, müdür dövdü, muhtar dövdü, zengin dövdü, fakir dövdü. Bari bir yasa çıkarın hekimlere silah taşıma ruhsatı verin vuralım milleti girelim hapse. Mahkum baktırırsınız. Mahkum olduğumuz için verirsin acile zorla nöbet tutturursunuz. Başımıza da kaçmayalım diye 2 asker koyarsınız. Daha güvenli. Hergün güne bugün doktorlarıma ne kötülük yapsam diye uyanıyorsunuz. EVİNE HUZURLA DÖNEN TEK DOKTOR SİZSİNİZ SAYIN BAKAN.
0
Cevapla
Atilla gündüz
Siyaseten bir rantı olan bir durum olsa apar topar yasa çıkardı .Bakalım göreceğiz samimi olup olunmadığını .
0
Cevapla
Dr.Cevdett
Yasa resmi gezetede yayınlanmadan kimse inanmasın.
0
Cevapla
Frankie Bellevan
bu neyin,ne çalışması sayın bakan ? mecliste ışidinize gelen yasaları gerekirse fazladan mesai yaparak anında,sorgusuz,sualsiz yangından mal kaçırır gibi çıkarmayı biliyorsunuz. alt tarafı 5 yıla 1 yıl yıpranma payı vereceksiniz ? bütün ülkeyi bir tek kişinin siyasi geleceğine,hırsına endekslediniz. tek meseleniz o ve cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra da o olmaya devam edecek. allah hiç kimseyi kötü ve ard niyetli sadece kendilerini düşünen insanların eline düşürmesin,onlara mahkum etmesin. allah size uçaktayken gerekli ikazı yaptı. bizlerden helallik istiyorsanız lütfen bir an önce şu yasayı çıkarın. ne zaman ne olacağı bilinmez. tüm sağlık çalışanları konuyu takip ediyor ve dört gözle yasanın çıkmasını bekliyor. konu geciktikçe sağlıkçıların umutları azalıyor. size güvenen yok. ne var bir kere de olumlu anlamda şu sağlık çalışanlarını şaşırtın ve yüzlerini biraz olsun güldürün. mhp balıkesir milletvekili sayın ahmet duran'a konuyu gündemde tutan soru önergesi için teşekkürler.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir