Medimagazin logo

Teröristler ambulansa ve polikliniklere silahlı saldırı düzenledi

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesine uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Diğer taraftan Nusaybin Devlet Hastanesi bahçesinde park halinde bulunan ambulanslara teröristlerce, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi
Teröristler ambulansa ve polikliniklere silahlı saldırı düzenledi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Şırnak'ın Cizre ilçesinde hastaneye uzun namlulu silahla ateş açıldı.
 
Alınan bilgiye göre, Yafes Mahallesi'ndeki Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesine Sur Mahallesi Şahin Tepesi'nden kimliği belirsiz kişi veya kişilerce uzun namlulu silahla ateş edildi.

 Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda 2 kurşun poliklinik girişindeki cama isabet etti.
 
Polis, saldırıyla ilgili çalışma başlattı.

 

 



Diğer taraftan Sağlık Bakanlığı, Nusaybin Devlet Hastanesi bahçesinde park halindeki ambulanslara teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiğini, ambulansların kullanılamaz hale geldiğini açıkladı.

 Sağlık Bakanlığı, 27 Temmuz 2015 tarihinde Nusaybin Devlet Hastanesi bahçesinde park halinde bulunan ambulanslara teröristlerce, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemesinin ardından yazılı açıklamada bulundu. “Açılan ateşte, 2’si 112 acil servis, 1’i hasta nakil aracı olmak üzere toplam 3 ambulansa 13 mermi isabet etmiş ve ambulanslar kullanılamaz hale gelmiştir” denilen açıklamada, “İlçede, 112 acil sağlık hizmetlerinin aksamaması için olaydan hemen sonra hasar gören ambulansların yerine yedek ambulanslar takviye edilmiştir. Bu tür menfur saldırılar, büyük fedakârlıklarla her şartta görev yapan çalışanlarımızı ve sağlık camiamızı hiçbir zaman yıldırmayacaktır.

Vatandaşlarımızın en temel hakkı olan sağlık hizmetlerine erişim hakkını doğrudan hedef alan böylesi saldırılar, en çok bölge insanımıza zarar vermektedir. Her koşulda devam etmesi gereken sağlık hizmetlerine yönelik hain saldırıları gerçekleştirenleri ve yaşananları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” ifadelerine yer verildi.
 

teröristler
ambulansa
ve
polikliniklere
silahlı
saldırı
düzenledi
Yorum (4)
g.r.
PKK nın Allah belasını versin.
0
Cevapla
postenflamatuar
TTB bu saldırılara karşı "barış bloku" oluşturmalı. Hani şu suriye için HDP,bir CHP milletvekili ve bilumum marjinal sol örgütlerle yaptığı barış bloku tarzında. Belki ambulanslarla problemli teröristler onları dinler.
0
Cevapla
F.B.
bir gün PKK yı tükürüğümüzle boğacağız...şerefsiz PKK...MEDİMAGAZİN BU YORUMLARI NEDEN YAYINLAMIYORSUN.KUYRUK ACINIZMI VAR ACABA...!
0
Cevapla
osman fatih dağıstanlı
sevgili medimagazin, teröriste terörist diyebilenlerden olduğunuz için sizi kutlarım
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir