Medimagazin logo

TUS'ta ilk 30'a giren ve 36 saatte 340 hasta bakan doktorun acil servisteki bir (!) günü / VİDEO

TUS'ta ilk 30'a giren ve 36 saatte 340 hasta bakan doktorun acil servisteki bir (!) günü / VİDEO
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Nöbette geçen 36 saat, hayat kurmak için zamanla yarış, üstüne bir de şiddete öfkeye hedef olma. Çok zorlu bir meslek doktorluk. Özellikle de acil servis doktorluğu. CNN Türk eylem günlerinde bile çalışan, her gün yüzlerce hastaya bakan acil servis doktorlarının bir gününü izledi. Fulya Öztürk'ün özel haberini kameraman Selim Türk görüntüledi.

 

 

 

 

 

 

340
hasta
bakan
doktorun
acil
servisteki
bir
günü
/
vi̇deo
Yorum (6)
m. murat
bu ülkede doktor olmak b*k yemektir!...
1
Cevapla
seda orpak
Pediatri asistaniyim, benzer kosullarda calisiyorum...haberi yapanlari kutluyorum ancak spikerin şikayet etmekte haklılar demesi hic samimi gelmedi, hatta itici bile geldi. Bir de ersin arslanı hicbirimiz unutmadık, umarim basin da unutturmaz...
1
Cevapla
tabibACİL
acilde 24 saat günde 500 hasta zorla bakmaya zorlanıyorum.tek hekim canım çıkıyor.bakanlık bizimle kesinlikle ilgilenmiyor.acil doktoru perişan haldedir.
1
Cevapla
ali kale
hekimlere tavsiyeler: 1-pratisyensen aile hekimi ol..aman uzmanlık sevdasına kapılma..boş ver ayda 2-3 nöbet olsun 2-yok uzman olmak istiyorum diyorsan hastasız dalları seç : radyoloji,biyokimya preklinik vs 2-yok hasta da olsun diyorsan nöbetsiz olanı seç: ftr,derma, spor hekimliği vs 3-yok aktif olsun diyorsan özel hastane kesinlikle. 4-yok özeli istemem nöbeti de olsun aktif olayım diyorsan :kardiyo, kadın doğum çocuk ortopedi nöroloji dahiliye vs Allah sana da ailene de (mümkünse bekar ol yazık çoluğa çocuğa) hastalarına da kolaylık versin... 5- son söz ne olursan ol büyükşehirlerden uzak dur..
1
Cevapla
Reis
36 saat çalışılabiliyorsa 72 rekoru aranmalı.".. Bu çalışma zevki 2. Dünya savaş sonrası bize kaçan yahudi işkolik hekimlerden kalmadı mı. Ki talebeleri de bizim hocalardı. Delikanlıyı izlerken güldüm. Biz haftalık kalıyorduk. Genç hekimler hak hukuk çalışma saati deyince o nedenle bişey anlıyamıyoruz..herşeyde ilerledik dr.u adam gibi çalışma koşullarını öğrenemedik. Şu hayat kutsal vb safsatalar bitmedikçe bizi ezmeye devam edecekler. Hayat kutsal olsa 5 TL için adam öldürülür mü.? Şu an para ve güç kutsal gerisi hikaye.."
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir