Medimagazin logo

Diş hekimleri Başkanını seçti

Türk Dişhekimleri Birliği'nin (TDB) 13. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa Prof. Dr. Taner Yücel seçildi.
Diş hekimleri Başkanını seçti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA - Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 5-6-7 Kasım tarihlerinde toplanan TDB 13. Olağan Genel Kurulunda, merkez yönetim kurulu, merkez denetleme kurulu ve yüksek disiplin kurulnda görev yapacak dişhekimleri belirlendi.


     Merkez yönetim kurulunun bugünkü ilk toplantısında yapılan oylama sonucu TDB MYK Genel Başkanlığı Görevine Prof. Dr. Yücel, Genel Başkan Vekilliğine Kadir Tümay İmre, Genel Sekreterliğe Ahmet Tarık İşmen ve Genel Saymanlığa Bilge Şimşek, üyeliklere de Süha Alpay, Ufuk Aralp, Muharrem Armutlu, Neşe Dursun, Rukselen Selek, Cengiz Tamtunalı ve Mustafa Yıldız getirildi.
    

Açıklamada, ağız diş sağlığı konusundaki sorunlara sahip çıkılacağı belirtilerek, daha sağlıklı bir geleceğin hedeflendiği kaydedildi. Mesleğin biriken sorunlarına meslek odalarıyla dayanışma içinde sahip çıkılacağı ve her ortamda kararlılıkla savunulacağı vurgulandı.

diş
hekimleri
başkanını
seçti
Yorum (1)
fatih balcı
sağlık bakanlığına yaklaşık 1000 tane daha 4/b li diş hekimi (sözleşmeli köle) alınıyor. böyle giderse ''birlik grubu'' kendilerini seçecek diş hekimi bulamayacaklar. doğal delegeler doğal doğal yönetecekler kendi kendilerini..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir