Medimagazin logo

"TEB eczacı odalarının onayı olmadan deklarasyon yayınladı"

İstanbul Eczacı Odasından duyuru...
"TEB eczacı odalarının onayı olmadan deklarasyon yayınladı"
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 

TEB Merkez Heyeti 9 Nisan 2011 tarihinde Farmavizyon Eczacılık Fuarı'nda gerçekleştirilen 37. Dönem 5. Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısının ardından fuarın son günü olan 10 Nisan Pazar günü akşamı eczacı odalarının birçoğunun onayını almaksızın bir deklarasyon yayımlamıştır.

 

Başkanlar Danışma Kurulunda yapılan tartışmaları ve eczacı odalarının taleplerini göz ardı eden deklarasyon metni ile ilgili bilgi  eczacı odası başkanlarına cep mesajı yoluyla iletilerek bir oldu bitti yaratılmak istenmiştir. TEB Merkez Heyeti'nin örgüt içi demokrasiyle bağdaşmayan bu tutumu Farmavizyon Eczacılık Fuarı'ndan henüz ayrılmamış olan İstanbul, Ankara, Bursa, Gaziantep ve Tekirdağ Eczacı Odaları tarafından son anda fark edilerek TEB Merkez Heyeti Genel Sekreteri Ecz. Harun Kızılay uyarılmış, bu odaların isimlerinin onay vermedikleri deklarasyon metninde yer alması engellenmiştir.

 

Ancak deklarasyon metni 10 Nisan Pazar günü akşamı eczacı odaları başkanlarına cep mesajı yoluyla aktarılarak çok kısa sürede geri dönüş talebinde bulunulduğu ve birçok eczacı odası başkanı fuardan ayrılarak memleketlerine doğru yola çıktığı için bu metinden zamanında haberdar olma ve geri bildirimde bulunma imkanları olamamıştır. Deklarasyonun yayımlanmasının ardından isimlerinin açıklanan metinde yer aldığını gören bazı eczacı odaları TEB Merkez Heyeti'ne yazılı olarak başvurarak odalarının adlarının bu deklarasyon metninden kaldırılmasını talep etmişlerdir.

 

 

Önemle bilgilerinize sunarız.

 

Saygılarımızla.

"teb
eczacı
odalarının
onayı
olmadan
deklarasyon
yayınladı"
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir