Medimagazin logo

Performans puanları sil baştan

Yani performans puanları 1 Aralıktan itibaren geçerli olacak...
Performans puanları sil baştan
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Performans sistemine dayalı ek ödeme puanları yeniden gözden geçirildi. Girişimsel İşlemler Listesi’nde bazı işlemlerin puanı artırılırken bazı işlemlerin puanı ise azaltıldı. Türkiye genelinde düşük ek ödeme alan kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarının yaptığı spesifik işlem puanları yüzde 7, genel cerrahi uzmanlarının yüzde 3, patoloji uzmanlarının yapmış olduğu spesifik işlem puanları yüzde 5 oranında artırıldı. Diş dolgu ve kanal tedavisi işlem puanları yüzde 20-30 oranında artırılırken, diş çekimlerinin puanları yüzde 14-20 oranında azaltıldı.

 

Radyoloji ve patoloji branşlarında ikinci değerlendirme puanı getirildi. Kemik iliği nakli işlemlerinin puanında önemli ölçüde iyileştirmeler yapılarak kemik iliği nakli işlemleri teşvik edildi. SUT’a yeni eklenen laparoskopik işlemler için ve yan dal uzmanları için muayene puanı tanımlandı. Çocuk psikiyatrisi uzmanlarının muayene puanları artırıldı. Daha önce puanı 0 olan su altı hekimliği ve hiperbarik tıp uygulamaları için performans puanı getirildi.

 

TÜM DEĞİŞİKLİKLERLE İLGİLİ AYRINTILAR PAZARTESİ MEDİMAGAZİN'DE....

performans
puanları
sil
baştan
Yorum (3)
dr.kimbıl
yahu neyi artırıp neyi azaltıyorsunuz,total dağıtılan parada değişiklik olmadığı gibi kuşa döndürülen paradan 100-200 ytl için dr.lar birbirine düşürülüyor.
0
Cevapla
Mikrobiyoloji uzmanı
Biyokimya ve mikrobiyoloji uzmanları için uygulanan ceza yani yatak sayısı kısıtlaması yeni performans siteminde kaldırılmalı. YArdımcı sağlık personeli konumuna düştük resmen. LAboratuar teknisyenleri kadar maaş alıyoruz. Duyun sesimizi..........
0
Cevapla
ali müdür
sayın yetkililer 4 yıllık eğitimle eczacı kadrosuna uyarlanan katsayıyı anlamış değiliz .????neden aynı ayardaki lisanlılardan daha fazla katsayıda bir açıklaması olmalı .bu konuyu yeniden değerlendirin biyolog kimyager veteriner diyetisyen ve fizyoterapist ten farklı katsayıda olamaz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir