Medimagazin logo

Doktor, eczacı ve hemşirelerin de bulunduğu 51 kişi gözaltına alındı

Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 51 kişinin gözaltına alındığını söyledi
Doktor, eczacı ve hemşirelerin de bulunduğu 51 kişi gözaltına alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
AĞRI Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi tarafından Ağrı ve Doğubeyazıt İlçesi’nde dün gece eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, ‘suç işleme amacıyla örgüt kurma’, ‘ihaleye fesat karıştırma’, ‘kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratma’ suçlarından, aralarında doktor, eczacı hemşire ve memurların da bulunduğu 51 kişi gözaltına alındı.

YEŞİL KARTLILARA HAYALİ İLAÇ

İddiaya göre, doktor ve eczacıların işbirliği sonucu, doktorların para karşılığı anlaştıkları vatandaşların Yeşil kartlarına hayali ilaç yazıp eczacılara yönlendirdiği, eczacıların ise satmadıkları ilaçlar karşılığında devletten milyonlarca YTL haksız kazanç elde ettikleri belirtildi. Olayla ilgili ayrıntılı bilgi verilmezken,, Doğubeyazıt ilçesinde arama yapılan 17 eczaneden 10’unun, Ağrı kent merkezinde de 2 eczanenin kapısına kilit vuruldu.

Dün geceyi Doğubeyazıt Emniyet Müdürlüğü’nde geçiren 51 kişinin ifadelerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Milliyet

doktor
eczacı
ve
hemşirelerin
de
bulunduğu
51
kişi
gözaltına
alındı
Yorum (1)
Gülbüz Sezgin
Sayın Nurettin hocam , verdiğiniz bilgilerle hem eski bildiklerimiz tazelendi,hemde yenilendi.Çok teşekkür ederiz Gülbüz
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir