Medimagazin logo

Ferhat Göçer zirveye koşuyor

Dünya’daki Neo klasik akımın Türkiye’deki temsilcisi ünlü tenor Doktor Ferhat Göçer, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserle dinleyicilerini büyüledi
Ferhat Göçer zirveye koşuyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Dünya’daki Neo klasik akımın Türkiye’deki temsilcisi ünlü tenor Doktor Ferhat Göçer, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserle dinleyicilerini büyüledi.


Müzik dünyasında hızlı yükselişini sürdüren ve 275 bin albümlük satış grafiğiyle Sezen Aksu’nun ardından gelen Ferhat Göçer, göz önünde olmayı sevmediğini ve yozlaşmış ortamlardan uzak kalmayı ilke edindiğini açıkladı.

Bugün
ferhat
göçer
zirveye
koşuyor
Yorum (6)
Rasim Levent Kılıçaslan
Çok yerinde bir yazı ! Koşulları taşımadığı kesin olandan (lisans-yüsek lisans mezuniyet ders not ortalaması tutmadığından)ve yabancı dilden sorunu olanlara (giriş için zorunlu üds ve kpds sınavlarını geçemeyenlere) hatta kabul için zorunlu Ales yada Tus sınavını(salt tıp doktorası için) geçemeyip sınırsız süreli özel öğenci olan(böylece parayı basıp devam )kepazeliği de var!
0
Cevapla
Dr.Cevdett
Peki sayın hocam şu günlerde yrd.doç olarak akademik hayata atılacaklar için yayınlanan ilanlardaki kuruma alınacak ilgili kişinin tez konusu verilip ''o konuda çalşma yapmak'' cambazlığına ne diyorsunuz? Savunma olarakta 'kurumların çalışmak istediği kişiyi alma hakkı var' deniyorsa bu durumda tuz kokmuş demektir.
0
Cevapla
seval yetgin
Devlet üniversitelerinde torpil işliyor.bu okadar masummu?sadece ekonomik güçle yapılan bir eğitim değil ingilizce şartı aranıyor mülakat yapılıyor.akademik anlamda kendini kanıtlayan insanlar var.torpili olmadığı için devlet ü.kapısında bekleyeceğine donanımlı insanlar doktora eğitimini almayı hakediyorlar.devlet üniversitelerinden daha kaliteli eğitim alıyorlar.insansanları ve sistemi tanımadan küçümseyemezsiniz.belki onlarda sizde olandan fazlası vardır.
0
Cevapla
sevalyetgin
özel üniversitelerin başvuru koşullarına bakmanızı tavsiye ederim.mülakat denen birşeyvar.ingilizce ise olmazsa olmazlardan .en kaliteli hocalar özel ü.çalışmakta bundan dolayı eğitimin kalitesi artymak da sizin anlayacağınız düşmemekte.
0
Cevapla
sevalyetgin
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir