Medimagazin logo

ABD'nin yeni başkanı Trump sağlıkla ilgili ne yapacak?

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump seçim sürecinde yaptığı konuşmalarla sağlık alanındaki politikasının ipuçlarını verdi
ABD'nin yeni başkanı Trump sağlıkla ilgili ne yapacak?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhuriyetçilerin, ‘Health Care’ yerine ‘Obamacare’ dediği sağlık reformu özellikle 40 milyon Amerikalıya sağlık sigortası sunan bir sistem. Yeni seçilen Amerikan Başkanı Donald Trump Obama'nın sağlık reformlarının bir felaket olduğunu belirtiyor ve iktidara geldiğinde, serbest piyasa prensiplerine göre çalışacaklarını söylemişti.

Kürtaj yapan doktorlara ceza verilmeli

Trump, MSNBC'ye verdiği bir röportajda, "kürtaj yasadışı ilan edilirse kürtaj yapan kadınlara ceza verilmeli" demişti. Daha sonrasında ise, "Kadınların yerine, kürtaj operasyonunu yapan doktorlara ceza verilmeli" dedi.

donald trump
sağlık reformu
obamacare
Yorum (1)
Port
İlk olarak sağlıkta 100 kişilik bir tim oluşturacak bunları tugaylara gönderecek.bakalim Amerikalı hastalar ne istiyor.nasil memnun ederiz.bundan sonra muayenehanesi olan doktorlar Küba ya gidecek gitmek istemeyen kapatacak.sikayet hattı kurulacak.tabi memnuniyet hattı bunu takip edicek.doktorlarin yeni sistemde yeri yok.dusuk maaşlara çalıştırılacak.tazminatlari doktorlara ödeticek ama bunun dışındaki sektörde medikal şirketlerin ilaç firmalarının taşeron ücretleri ambulansların benzinleri gereksiz kısımları dahil ödenecek.mr ve bt çektirmeyen hastaneye gitmeyen kalmayacak.ben bi cumhuriyetçi senatorden duydum.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir